Scăpată din închisoare, Udrea visează iar să devină mamă. Ce a marcat-o în timpul arestului

de:
08 iul. 2015
0 Afișari
Scăpată din închisoare, Udrea visează iar să devină mamă. Ce a marcat-o în timpul arestului

„Este o relatie de care ma bucur, este mai veche si este un om care a stat langa mine si in cele 72 de zile cat am fost arestata si m-am bucurat ca atunci cand am iesit l-am gasit de asemenea tot alaturi de mine”, a declarat Elena Udrea, pentru Stirile Kanal D.

Deşi spune că vrea să îşi ţină viaţa privată departe de ochii presei şi ai publicului, fostul ministru a oferit totuşi câteva detalii intime, scrie romaniatv.net

Întrebată dacă încă îşi mai doreşte un copil, Elena Udrea a răspuns răspicat: „Cu atat mai mult acum. Cand incepi si iti doresti ceva foarte mult, o data ca sigur ti se intampla, doi – tot Universul lucreaza pentru a duce la indeplinirea a ceea ce-ti doresti. Dar trebuie sa lucreze mai mult decat universul. Acum vreau sa ma bucur de viata cu tot ce iti ofera ea. Traiesc cea mai frumoasa etapa a vietii mele”.

Aflata in vacanta, Elena Udrea se destinde alături de prietenii săi. Totuşi, încă nu poate uita un detaliu din cele 72 de arest preventiv: „M-am trezit la 6:00, intr-o liniste totala (dupa eliberare, n.r.). Nu s-au tras zavoare, nu s-a strigat apel. Nu eram obligata sa stau drepti ca se striga apelul. Nu mi-a venit sa cred ce se intampla. Am vorbit cu persoane care au iesit din arest si imi povesteau acelasi lucru: ca aud sunetul zavoarelor”, a adaugat Elena Udrea.

Elena Udrea a petrecut pana in zori, la finele saptamanii trecute. Fostul Ministru al Turismului a petrecut pana in zori intr-un club de fite din Mamaia, iar la plecare a dansat in ploaie.

Vezi şi: Cine este noul iubit al Elenei Udrea și ce afaceri are tânărul. FOTO

Cookies