VREMEA

Scăpăm de ploi și se încălzește! VREMEA ÎN CAPITALĂ. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 8-10 MARTIE 2015

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 8-10 MARTIE 2015. VREMEA DUMINICĂ, 8 MARTIE, METEO 8 MARTIE. Duminică ne asteapta o vreme frumoasă, cu temperaturi potrivite cu data din calendar, cel putin in orele amiezii, cand mercurul in termometre se avanta spre 11 grade în Dealurile Crişanei şi în Maramureş, 4…6 grade în estul Transilvaniei, sudul Olteniei şi pe litoral. Norii se mai arata numai în sudul extrem şi în sud-vest, unde izolat vor fi posibile precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla moderat în regiunile sud-estice, iar dimineaţa, izolat va fi ceaţă in zonele joase de relief, potrivit romaniatv.net.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, DUMINICĂ, 8 MARTIE 2015. Temperaturi normale pentru acesta perioada vor arata terrmometrele la orele amiezii si in Capitala, adica 7…8 grade. Va fi soare, umbrit trecator de cativa nori, dar fara sa fie amenintatori, in timp ce vantul mai da unele semne de nervozitate.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 8-10 MARTIE 2015. LUNI, 9 MARTIE 2015. Incepem saptamana viitoare cu vreme, in general, frumoasă si cu temperaturi in crestere fata de duminica. Va fi o zi cu soare si înnorări temporare, mai ales seara în partea de sud-vest şi sud a ţării, unde doar izolat vor fi precipitaţii slabe, mai ales ploi. În Munţii Banatului şi în grupele vestice ale Carpaţilor Meridionali, pe arii restrânse vor fi posibile ninsori slabe. Vântul se mai simte pe litoral şi în Delta Dunării, iar maximele termice vor fi cuprinse între 6 grade în sudul Olteniei şi pe litoral şi 13 grade în nord-vest şi centru.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, LUNI, 9 MARTIE: Va fi o vreme frumoasa si insorita, luni, si in Capitala, unde temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar vantul va adia placut.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 8-10 MARTIE 2015. VREMEA MARȚI, 10 MARTIE: Marti, vremea ramane in continuare frumoasă si insorita in jumătatea de nord a ţării, unde temperaturile mai cresc uşor. În restul zonelor, norii se inmultesc şi pe alocuri se vor semnala ploi slabe, iar la munte vor fi precipitaţii mixte. Temperaturile maxime se vor încadra între 5…6 grade în sudul Olteniei şi sud-vestul Munteniei şi 15 grade în Maramureş. În zonele joase de relief, dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, MARȚI, 10 MARTIE 2015. Cerul va fi înnorat in Bucuresti, unde trecător se vor semnala ploi slabe, dar regimul termic ramane normal pentru data din calendar, respectiv 8…9 grade, cu vant cel mult moderat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button