Scandalul dintr-o parcare de supermarket din București s-a mutat și-a explodat pe internet. Mămica unui copil cu dizabilități vs Dl. „Am parcat aici că mă doare piciorul, ce?”

04 sept. 2023
1777 afișări
Scandalul dintr-o parcare de supermarket din București s-a mutat și-a explodat pe internet. Mămica unui copil cu dizabilități vs Dl.
Scandalul dintr-o parcare de supermarket din București s-a mutat și-a explodat pe internet. Mămica unui copil cu dizabilități vs Dl. "Am parcat aici că mă doare piciorul, ce?". Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

O mămică din București a mers la cumpărături și a fost jignită de un șofer care parcase neregulamentar, pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități. Femeia, deși deținea legitimație, a decis să parcheze pe un loc normal, ca să lase locul marcat liber pentru cineva care are mai multă nevoie.

„M-a făcut handicapată”

O femeie a mers la un supermarket din București pentru a-și face cumpărăturile și a avut o experiență neplăcută cu un șofer care, după ce a parcat neregulamentar, a avut și un comportament neadecvat.

Mămica, deși avea un copil cu dizabilități și o legitimație care să ateste acest lucru și care să îi permită să folosească locurile de parcare albastre, a refuzat, pentru că a mers singură la cumpărături, fără copil. De aceea, i s-a părut corect să-și lase mașina pe un loc de parcare normal.

La un moment dat, femeia a observat că un tânăr de vreo 20 de ani și-a lăsat mașina pe un loc destinat persoanelor cu nevoi speciale și a mers la el pentru a-l întreba ce dizabilitate are.

Bărbatul, într-un mod foarte ironic, i-a spus că îl doare piciorul.

În acel moment, mămica i-a arătat legitimația sa și i-a spus că, deși ar fi putut, a refuzat să parcheze pe acel loc ca să îl lase liber pentru cineva care chiar are nevoie.

Tânărul a continuat cu ironia și i-a spus să cheme poliția, că își permite să plătească o amendă, după care a numit-o „handicapată” pe femeie.

Mămica a povestit pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București” cele întâmplate, iar postarea ei a devenit rapid virală.

Povestea mămicii:

Am un copil cu nevoi speciale si dețin legitimație pentru a parca pe locurile special marcate. În ziua în care am făcut fotografia nu era copilul cu mine și nu mi s-a părut corect să parchez pe locul dedicat și să cobor ca o zână. Am mers pe partea opusă, pentru că erau destule locuri. La plecare, urmăresc cum un tânăr de aproximativ 20 de ani, foarte în formă, coboară din mașina parcată pe locul marcat.

L-am intrebat respectuos ce dizabilitate are și mi-a răspuns că îl doare piciorul. A urmat un dialog în care i-am arătat legitimația care îmi permitea să parchez pe un astfel de loc, dar, lipsa copilului și bunul simț nu m-au lăsat. Mi-a spus că nu știe de ce își pierde timpul discutând cu mine și să chem poliția, că are bani de amendă. Apoi am dat cu spatele și am făcut fotografia, iar el a spus că imi recomandă să postez pe grupul „Ai parcat ca un bou”, unde postează toți frustrații ca mine. La final m-a făcut handicapată. Voiam să îl fac vedetă, pentru faptul că m-a făcut frustrată că am copil cu dizabilități. O salut pe mama lui și o rog să meargă să-i facă legitimație.” (R. L. G.)

Șoferul i-a dat mesaje pe Messenger mămicii

Postarea femeii a devenit atât de virală încât a fost văzută chiar și de șoferul în cauză, care i-a dat două mesaje pe Messenger. Bărbatul i-a spus că este „bestială” și să aibă grijă de copilul ei:

Mesaje pe Messenger
Mesaje pe Messenger. Sursa foto: Facebook/ Roxana Liliana Grigorescu

Ulterior, internauții i-au lăudat comportamentul femeii și l-au judecat pe cel al șoferului.

Câteva dintre comentarii

  • „Ați avut o atitudine foarte matură, ați fi putut chema poliția, dar v-ați comportat respectuos. V-ați respectat pe dvs, felicitări!” (C. G. P.)
  • „După discuția avută cu dumneavoastră, concluzia mea e că a parcat bine acolo, se potrivește la perfecție cu locul acela special.” (D. S.)

Te-ar putea interesa și:

Cookies