Scandalul de la Facultatea de Limbi Străine nu se stinge așa ușor. Apar noi informații despre comportamentul şefei catedrei de suedeză

05 mart. 2021
80 Afișari
Scandalul de la Facultatea de Limbi Străine nu se stinge așa ușor. Apar noi informații despre comportamentul şefei catedrei de suedeză

Un nou scandal a izbucnit în Universitatea București la Facultatea de Limbi Străine, după ce studenții au reclamat comportamentul şefei catedrei de suedeză.

Potrivit acestora, profesoara de suedeză îi amenință, îi umilește și jignește. Deși situația este deja de ani buni, până în prezent nu a luat nimeni atitudine în acest sens.

În acest context, conducerea Facultății de Limbi Străine a anunțat o anchetă internă.

Scandalul de la Facultatea de Limbi Străine nu se stinge așa ușor

„Chiar te numești analfabet. Ce filolog să fii tu care să vii să spui asemenea monstruozități aici? Deci eu îți pun 2 și te iau și te mai frec încă o dată bine în toamnă și te duci în semestrul de grație sau ești exmatriculat”, ar fi cuvintele profesoarei, potrivit elevilor, conform stiri.tvr.ro.

În urma amenințărilor și a jignirilor, studenta care nu a știut răspunsul a izbucnit în plans iar momentul a fost înregistrat de colegi.

„Am ajuns să mergem la psiholog, să avem nevoie de calmante înainte de examen, chiar și înainte de cursuri. Am fost și la psihiatru. Încă sunt sub tratament pentru a-mi reveni”, a declarant o studentă care a renunțat la cursurile facultăţii, tocmai din pricina profesoarei de care ajunsese să îi fie foarte frică.

Apar noi informații despre comportamentul şefei catedrei de suedeză

Totodată, foști colegi ai profesoarei susţin ceea ce reclamă studenţii.

„De multe ori a reacționat cu agresivitate. Odată îmi amintesc că a țipat 3-4 minute și a aruncat dosarul. Și pentru mine, destul de terorizant de multe ori”, a declarat Bjort Apelkvist, profesor universitar.

Contactată în legătură cu această situație, pentru a oferi un punct de vedere, profesoara a refuzat.

Cookies