Scandalul biletelor de la EURO 2020. De unde a avut Orban bilet la VIP. ”L-am primit de la Nicuşor Dan”

16 iun. 2021
135 Afișari
Scandalul biletelor de la EURO 2020. De unde a avut Orban bilet la VIP. ”L-am primit de la Nicuşor Dan”

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a fost întrebat de către jurnalişti, în scandalul biletelor de la EURO 2020, de unde a primit invitația, spunând că a fost invitat la VIP de Nicușor Dan, Primarul Capitalei.

Continuă scandalul biletelor de la EURO 2020. După ce foste vedete ale naționalei României, precu Gică Hagi, Gică Popescu sau Dorinel Munteanu, au primit invitații la Tribuna II, în timp ce mai mulți politicieni au asistat la primul meci de pe Arena Națională de la Tribuna VIP, Ludovic Orban susține că a mers acolo unde i-a fost acordată invitația.

Cine i-a dat-o? Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan.

Conform procedurii, UEFA, cea care gestionează şi ticketingul la EURO 2020, a dat invitaţii către Primăria Generală, FRF şi Guvernul României. FRF a avut 5 invitaţii şi a cumpărat 60 de bilete pentru foştii internaţionali români, la Tribuna a 2-a.

 

„Am fost invitat de Primarul General şi am stat pe locul care mi s-a acordat. Nu am hotărât eu distribuţia la tribună, mi se pare normal să fie respectată Generaţia de Aur. Eu am şi lucrat cu Gică Popescu, a fost consilier onorific”, a declarat Ludovic Orban, conform Digi24.

Fostele glorii la Tribuna II, politicienii la VIP

La meciul Macedonia de Nord – Austria, politicieni precum Orban, Barna, Dragu, Bologa şi Nicuşor Dan au loc loc la VIP, iar gloriile României, precum Hagi sau Popescu la Tribuna a 2-a.

Scandalul biletelor de la EURO 2020. Cum a comentat Gică Popescu situaţia

„Văd că sunt foarte multe discuţii în jurul faptului că noi, cei din Generaţia de Aur, am primit bilete la meciul Austria – Macedonia de Nord, la tribuna a doua. A fost alegerea Federaţiei Române de Fotbal. Eu şi Gică Hagi am ales sa stăm pe locurile pe care le-am plătit eu. Am cumpărat, pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, bilete in valoare de multe mii de euro”, a scris Popescu, pe pagina sa de Facebook.

El a precizat că s-a simţit foarte bine în rândul suporterilor, alături de care a împărtăşit în trecut bucuria victoriilor echipei naţionale.

„Dar ne-am simţit acolo, la tribuna a doua, ca pe vremuri. Cu suporterii care ne-au apreciat. Cu fanii care au venit să facă fotografii cu noi. Cu cei care au fost pe străzi la marile noastre victorii. La Campionatul Mondial din SUA 94, voi şi noi am umplut ţara de bucurie! Îmi amintesc, după victoria cu Argentina, sute de mii de oameni au defilat de la Piaţa Unirii la Piaţa Romană! Acestea sunt lucrurile care rămân, care contează cu adevărat”, a mai scris Popescu.

Cookies