Scandalagii care l-au călcat în picioare pe cumnatul Andreei Spătaru au fost reţinuţi

de:
21 feb. 2012
3 Afișari
Scandalagii care l-au călcat în picioare pe cumnatul Andreei Spătaru au fost reţinuţi

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei, împreună cu Serviciul Poliţiei de Intervenţie Rapidă, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, i-au reţinut pe opt indivizi care s-au bătut într-un club bucureştean. Scandalagii sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, dar şi de vătămare corporală gravă.

„O altercaţie a avut loc, cu un an în urmă, într-un local din Capitală, între clienţi şi reprezentanţii societăţii private de securitate. În urma altercaţiei, o persoană a fost grav rănită. Aceasta a avut nevoie de peste 90 de zile de îngrijiri medicale”, a declarat pentru adevarul Alexandru Niculae, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Capitalei.

Surse din interior spun că scandalul ar fi avut loc în restaurantul „Shorley” din zona Regie, iar persoana grav rănită în urma altercaţiei este Emilian Marica, cunoscut sub pseudonimul „Capone”. Victima este fratele lui Sorin Marica, iubitul Andreei Spătaru, care a fost implicat într-un scandal cu împuşcături la Gara de Nord. În august 2011, bărbatul a urmărit printre maşini un alt şofer, pe care l-a împuşcat în picior cu un pistol cu bile de cauciuc.

Cookies