Scandal violent în traficul din București. Șofer atacat și bătut cu o crosă de golf. Un Logan a fost făcut praf VIDEO

21 iun. 2021
326 afișări
Scandal violent în traficul din București. Șofer atacat și bătut cu o crosă de golf. Un Logan a fost făcut praf VIDEO

Un scandal violent a avut loc duminică seara în traficul din București. Șoferul unui Logan a fost atacat și bătut în trafic cu o crosă de golf de un cuplu coborât dintr-un BMW.

Sindicatul polițiștilor Europol a postat recent pe Facebook o înregistrare video cu imagini scandaloase din traficul din București, în care se vede cum un șofer este atacat și bătut cu o crosă de golf.

Scandal în trafic duminică seara

Evenimentul s-a produs duminică seara, în jurul orei 21. Potrivit poliției, cei doi șoferi care circulau pe șoseaua Colentina s-au șicanat în trafic. La un moment dat șoferul din BMW ul alb l-a blocat pe șoferul din Logan. A coborât și a început să lovească mașina cu o crosă de golf, așa cum se vede în imaginile publicate de sindicatrul Europol.

Partenera agresorului a dat și ea o mână de ajutor

Partenera șoferului agresor a coborât și ea din mașină și a început să lovească oglinda victimei cu piciorul. Șoferul agresor a spart geamul lateral al Loganului. Apoi, din ce spun cei de la Europol, a lovit victima agresiunii.

Mesajul sindicatului Europol:

”Dă pe afară “civilizația” pe străzile din București. Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan.

Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență. Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile.

Scandal violent în traficul din București. Șofer atacat și bătut în trafic cu o crosă de golf. Un Logan a fost făcut praf VIDEO

Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun “activist”, cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”.

Persoana vătămată a fost identificată

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 7, a fost identificată persoana vătămată. Este vorba de un bărbat de 35 de ani, care conducea Loganul cu numere de Ilfov. Acesta își rezervă dreptul de depune plângere, în termenul legal.

Poliția Capitalei a anunțat că s-a autosesizat în acest caz:

”În seara de 20.06.2021, Direcția Generală de Poliției a Municipiului București – Secția 7 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. În fapt, in jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă mașină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoțea a lovit, același autoturism cu piciorul.” – se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Victima a anunțat că va depune plângere

”În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 7, a fost identificată persoană vătămată, un bărbat de 35 de ani. Acesta își rezervă dreptul de depune plângere, în termenul legal. Cercetările sunt continuate, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.”

Scandal violent în traficul din București. Șofer atacat și bătut în trafic cu o crosă de golf. Un Logan a fost făcut praf VIDEO

Cookies