BAZAR

Scandal uriaș la Vocea României: Mihai Chițu, câștigătorul concursului, nu și-a primit banii

„Pana in acest moment, nu am primit premiul de la PRO TV. Nu stiu din ce motiv, dar acesta este adevarul. Eu tot sper insa ca lucrurile sa se reglementeze si, poate maine, poimaine, sa mi se dea si banii! Nu ma gandesc sa ma imbogatesc cu ei, caci daca altii isi iau case, masini sau pleaca in vacante de lux, eu prefer sa investesc in muzica! Totul costa, un microfon, un clip, o tinuta, o piesa, instrumentistii…”, a declarat Mihai Chitu pentru wowbiz.ro.

In ciuda faptului nu a incasat banii, cantaretul isi aduce aminte cu nostalgie de perioada concursului. „A fost o nebunie frumoasa! Incercasem de doua ori sa intru la „Vocea Romaniei”, dar am fost respins. Insa, eu sunt o persoana perseverenta si a treia oara, mi-a iesit, culmea, am si castigat! Stiu ca, poate nimeni nu imi dadea vreo sansa, dar eu am luptat si, la un moment dat, am fost atat de implicat in proiect, incat, pur si simplu, nu am realizat ca am intrat in finala. Imi este dor de aceea perioada, a fost una sezationala, din care am avut numai de castigat, atat din puct de vedere profesional, cat si ca imagine. Iar Horia Brenciu a fost pentru mine mai mult decat un mentor”, a mai povestit cantaretul.

Mihai sustine ca vrea sa urmeze o cariera muzicala, chiar si-a facut si o piesa si spera sa ajunga la sufletul publicului. „Poate fi surprinzator, insa am renuntat la vechea meserie, aceea de agent de vanzari, si am urmat calea artistica. Intotdeauna mi-am dorit sa fac acest lucru si acum visul mi s-a implinit. In ciuda faptului ca am stat luni de zile fara bani, pentru ca nu mai munceam in perioada concursului, si abia de imi mai plateam facturile, acum pot sa spun ca mi-am revenit si am si inceput sa castig banuti din concerte. Poate vine si premiul de la PROTV si totul se rezolva”, a conchis Chitu, care, ieri seara, la spectacolul aniversar al lui Horia Brenciu a fost invitat special si a avut o prestatie senzationala pe scena.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button