Scandal sexual: O elevă a întreţinut relaţii sexuale cu şase băieţi, în toaleta şcolii

de:
24 ian. 2013
25 Afișari
Scandal sexual: O elevă a întreţinut relaţii sexuale cu şase băieţi, în toaleta şcolii

UPDATE 15.20: După informaţiile apărute în presă, potrivit cărora o elevă de la Grupul Şcolar Industrial „Dimitrie Gusti” din Sectorul 5 al Capitalei a întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi băieţi, în toaleta şcolii, conducerea unităţii de învăţământ s-a autosesizat şi a demarat o anchetă.

Joi, imediat după declanşarea scandalului, a fost convocată o întâlnire, la care au participat eleva minoră, părinţii ei, reprezentanţii Secţiei 18 Poliţie şi conducerea şcolii. În timpul discuţiilor, fata a precizat că în decembrie a întreţinut relaţii sexuale de comun acord cu mai mulţi colegi de-ai ei, în afara şcolii, după terminarea orelor. Fata i-a şi nominalizat pe cei şase colegi de liceu, din clasele IX-XI, cu care a întreţinut relaţii intime în grup. Iniţial, ea declarase că a fost violată de colegii ei în toaleta de la etajul doi al şcolii.

Ionel Lixandru, inspector şcolar general adjunct, a declarat, joi, în direct la Realitatea TV, că, având în vedere faptul că toţi cei implicaţi sunt elevi minori, se vor intensifica activităţile de consiliere.

Totul ar fi trecut neobservat, însă, dacă elevii nu ar fi ajuns la spital cu boli venerice, în urma actului sexual. Conducerea şcolii a aflat despre acest incident, după apariţia informaţiilor în presă.

Inspectoratul Şcolar General al Capitalei şi poliţiştii bucureşteni au demarat o anchetă în acest caz.

Cookies