Scandal sexual cu profesorul de religie, la Liceul George Enescu

de:
20 iun. 2012
37 Afișari
Scandal sexual cu profesorul de religie, la Liceul George Enescu

O elevă de la Liceul de Muzică George Enescu acuză profesorii şi conducerea şcolii de muşamalizarea unui scandal sexual în care a fost implicată şi care a adus-o în pragul repetenţiei. Ea susţine că relaţia pe care a avut-o în urma cu un an cu profesorul de religie a adus-o în această situaţie.

Potrivit ziarului Cancan, fata, în vârstă de 17 ani, are probleme la mai multe materii, la unele având situaţia şcolară neîncheiată, iar la altele are note foarte mici. Ea susţine că toate acestea i se trag de la relaţia cu Florin Grigore, profesor de religie şi interpret de muzică populară, care ar fi profitat de ea timp de un an, după ce a curtat-o insistent la ore. „Mă ameninţa să nu le spun nimic părinţilor, nimănui din şcoală, că ma bate, că mă omoară. Spunea mereu că mă iubeşte”, a declarat fata.

Ulterior, legatura lor a devenit cunoscută în şcoală şi de aici au apărut problemele. „În decembrie anul trecut, doamna directoare Cristina Sebastian m-a chemat, împreună cu mama, în birou. Era şi doamna de canto, şi consiliera Vali Popa din ISMB. Mi-au spus că au poze cu mine şi cu el şi ne-au obligat, pe mine şi pe mama, să dăm declaraţii în scris în care să povestim cum s-a întâmplat tot şi să mă angajez că nu voi mai avea niciun fel de relaţie cu Florin Grigore. M-au ameninţat că mă dau afară din şcoală dacă mă voi mai întâlni cu el, iar pe el l-au transferat. Apoi doamna de canto îmi transmitea mereu ameninţările doamnei directoare”, a povestit fata.

Între timp, profesorul de religie bănuit că a întreţinut relaţii sexuale cu fata a fost transferat la o altă şcoală. El a negat toate acuzaţiile ce i se aduc

Cookies