Scandal pentru un loc pe plajă: Ce a păţit o femeie care şi-a pus cearşaful în faţa unui baldachin

de:
12 iul. 2014
0 Afișari
Scandal pentru un loc pe plajă: Ce a păţit o femeie care şi-a pus cearşaful în faţa unui baldachin

Un clip postat pe stirileprotv.ro arată cum reacţionează administratorul unei plaje din Costineşti, cu şezlonguri şi baldachine, în momentul în care o turistă vine şi îşi aşază cearşaful de plajă acolo.

”Acum mă vedeţi, după cinci zile?”, întreabă turista care îşi aşezase cearşaful în faţa unui baldachin, enervându-l la culme pe administratorul plajei. ”De ce ţipi la mine? Strânge, dacă nu ştii să vorbeşti”, întreabă el pe un ton ridicat, după care începe să dea cu şutul în lucrurile de plajă ale femeii.

”Nu da cu piciorul că nu ai dat tu bani pe ele”, replică femeia, iar administratorul îi răspunde: ”Ţipi la mine de jumătate de oră. Unde te crezi, la tine la ţară, la capre?”.

Ulterior, administratorul plajei s-a calmat şi a acordat un interviu pentru stirileprotv.ro. ”Turiştii cred că pot să ocupe absolut orice zonă de plajă, fără restricţie. Am reacţionat greşit”, a declarat acesta.

Conform legii, accesul pe plajă este liber şi gratuit pentru oricine, iar cei care le concesionează trebuie să delimiteze un spaţiu clar pentru şezlonguri şi baldachine. Închirierea unui şezlong costă 15 lei pe zi, iar a unui baldachin – 100 de lei.

Puteţi vedea clipul integral pe stirileprotv.ro.

Cookies