Scandal la stația de metrou Basarab. Doi bărbați au încercat să treacă cu o singură cartelă și au dat cu spray lacrimogen când agentul de pază i-a oprit

09 iul. 2024
1048 afișări
Scandal la stația de metrou Basarab. Doi bărbați au încercat să treacă cu o singură cartelă și au dat cu spray lacrimogen când agentul de pază i-a oprit
Scandal la stația de metrou Basarab. Doi bărbați au încercat să treacă cu o singură cartelă și au dat cu spray lacrimogen când agentul de pază i-a oprit | Sursă foto: Agerpres

Un scandal a avut loc astăzi la stația de metrou Basarab din București, după ce doi bărbați au făcut accesul prin turnicheți cu o singură cartelă. Fiind trași la răspundere de agentul de pază, unul dintre ei a folosit spray lacrimogen.

Incident neplăcut la stația de metrou Basarab, Sectorul 1

Incidentul s-a petrecut marți, data de 9 iulie 2024, în jurul orei 14:20, conform informațiilor transmise de către News.ro. Mai precis, totul a început după ce un agent de pază din stația de metrou Basarab, le-a atras atenția unor bărbați că nu pot trece de turnicheți cu o singură cartelă.

În urma acestei interacțiuni, între cei trei a izbucnit un conflict, care s-a soldat cu rănirea agentului de pază. Unul din cei doi bărbați certați a folosit spray lacrimogen.

În urma primelor verificări s-a stabilit faptul că doi bărbați ar fi făcut accesul prin turnicheţi, în incinta stației, folosind o singură cartelă, fiind opriți de către agenții de securitate, iar ulterior ar fi izbucnit un conflict spontan între aceștia.

Agresorii, un bărbat în vârstă de 22 de ani și unul în vârstă de 60 de ani au fost identificați de polițiștii ajunși la fața locului și conduși la sediul subunității. Cel care a folosit sprayul care duce la incapacitate temporară prin iritarea ochilor a fost bărbatul de 60 de ani.

Agenții de poliție au confiscat tubul de spray iritant-lacrimogen, conform sursei citate.

La acest moment, cercetările în cauză sunt continuate de către Brigada de Poliție pentru Transport Public – Serviciul Poliție Metrou. Agenții încearcă să stabilească care au fost cu exactitate condițiile și cauzele în care a avut loc eveniment.

Acest incident nu a afectat în nici un fel circulația mijloacelor de transport public în comun. Până la acest moment, Metrorex nu a transmis un comunicat legat de altercația din stația aflată în Sectorul 1.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies