ARHIVA B365

Scandal la PSD Sector 1. Iliescu a trimis-o pe Andronescu să aplaneze conflictul

Ion Iliescu insusi a trimis-o la sedinta pe Ecaterina Andronescu pentru a aplana conflictul, scrie realitatea.net.

Pesedistii sustin ca, de cand a preluat conducerea organizatiei PSD Sector 1, Catalin Ivan nu s-a implicat deloc in activitatile filialei si i-a tratat cu dispret pe membrii acestei organizatii, iar acum le cere voturile pentru alegerile europarlamentare, scrie ziare.com.

Nemultumitii au cerut retragerea sprijinului pentru alegerile din 25 mai in cazul lui Ivan, spunand ca nu vor sa trimita la Bruxelles, ca sa castige mii de euro lunar, un om care destructureaza organizatia.

Catalin Ivan, care este liderul grupului europarlamentarilor PSD si purtatorul de cuvant al partidului, nu a participat la sedinta care s-a dovedit a fi extrem de tensionata.

In schimb, a fost prezenta Ecaterina Andronescu, presedintele PSD Bucuresti, care a explicat ca Ion Iliescu a sunat-o si i-a spus sa vina la aceasta sedinta pentru ca situatia este destul de critica. La final, ea a promis ca va discuta si cu presedintele PSD, Victor Ponta, aceasta situatie.

„Nu vreau sa avem un razboi noi cu noi ca nu avem nimic de castigat si in urma razboiului raman numai cadavre, nu ramane altceva si victoria de duce la altii si nu vreau sa ajungem acolo. Eu cu Victor am sa vorbesc, o sa am o discutie cu Catalin Ivan, daca o sa avem un Birou Permanent luni si vine luni”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Inregistrarile audio prezentate de B1TV arata ca nemultumirile la adresa lui Catalin Ivan sunt destul de mari.

„De acum un an de zile, domnul Motoc (viceprimar sector 1, n.red.) impreuna cu domnul Catalin Ivan au incercat sa destabilizeze toata organizatia de sector. S-au saturat de noi, pur si simplu (….) Un an de zile nu am conversat. I-am facut scris de n ori sa vina la sedintele organizatiei noastre, pe care noi le tinem regulat, luna de luna. Nu numai ca nu a catadicsit sa vina, e ocupat la televiziuni, de fiecare data ne-a sfidat”, a spus un membru PSD.

„Cu respect, doamna ministru, un om poate fi inlocuit (…) Ce a facut dumnealui? Distruge o organizatie de partid? Va rog sa revenim la realitate, doamna ministru. Propunerea noastra asta este, retragerea sprijinului politic”, a declarat un alt participant.

Mai mult, nemultumitii spun ca nu vor putea convinge oamenii sa voteze PSD si pe Victor Ponta la prezidentiale in aceste conditii, asa ca au propus Biroului Permanent al PSD retragerea sprijinului politic „pentru inactivitate” in cazul lui Catalin Ivan.

„Stii ce zic? Du-te, ma, cu PSD-ul tau de aici. Ce a facut? Si atunci eu trebuie sa conving. Cum sa convig? Cu atitudinea domnului Ivan fata de mine? Credeti ca voi convinge eu neamul meu sa voteze PSD si pe domnul Ponta la presedintie? Credeti dvs. chestia asta? Eu nu o cred doamna Andronescu”, a declarat un participant la sedinta PSD.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button