SCANDAL în direct la TV: Un invitat a fost dat afară din platoul unei emisiuni

de:
20 aug. 2014
0 Afișari
SCANDAL în direct la TV: Un invitat a fost dat afară din platoul unei emisiuni

Deputatul PNL Mihăiță Calimente a fost în centrul unul scandal imens la România TV. Calimente a fost dat afară de către realizatoarea Andreea Crețulescu.
Deputatul PNL Mihaita Calimente a fost dat afara, marti seara, dintr-o emisiune transmisa in direct la Romania TV de catre moderatorul Andreea Cretulescu, care i-a reprosat ca nu are bun simt, informează ziare.com.

Incidentul constituie o premiera pentru emisiunile de dezbatere politica (nu si in cazul celor mondene), pentru ca s-a mai intamplat ca invitati nervosi si nemultumiti sa plece din platou in direct, dar pana acum nu a fost nimeni dat afara chiar de catre cel care il invitase la emisiune

„Inadmisibil din punct de vedere etic. Au fost incalcate si reglementarile legale din audiovizual. Voi sesiza Consiliul”, a anuntat pe Facebook Valentin Jucan, membru in Consiliul National al Audiovizualului.

Andreea Cretulescu, realizatoarea emisiunii Romania la raport si-a iesit din fire in momentul in care deputatul PNL Mihaita Calimente a continuat disputa verbala pe care o avea cu un alt invitat, Niels Schnecker, desi moderatorul dorea sa schimbe subiectul.

„Dvs, la PNL, nu stiti sa respectati macar o simpla moderare. Adica cand intri in casa cuiva, macar respecti regulile casei. Asa m-a invatat pe mine bunica mea, de cand eram copil”, l-a admonestat Andreea Cretulescu pe deputatul PNL.

„Daca ala la care vii in casa te respecta. Dar daca ala te smechereste cand vii in casa si te intreaba cand vrea el, iti ia cuvantul cand vrea el… „, a replicat Calimente.

„Vi se pare ca va smecheresc? Asta inseamna moderare”, a raspuns jurnalista.

„…atunci mai sar si eu peste moderatorii de tipul asta, cateodata”, si-a continuat vorba Calimente.

„Va multumesc! Va rog frumos sa parasiti platoul! Acum! Acum! In casa mea, nu mai stati! Daca ne comportam in maniera asta nepoliticoasa… Unde e smecheria? Bunul simt nu are nicio legatura cu smecheria!”, a declarat Andreea Cretulescu, aratandu-i usa politicianului (foto).

Deputatul liberal s-a ridicat si a plecat, acuzand-o pe jurnalista ca face „emisiuni partizane”.

Cookies