ARHIVA B365

SCANDAL la metrou, din cauza BANILOR: Firma de publicitate nu şi-a achitat restanţele către Metrorex

Metrorex anunţă, într-un comunicat de presă remis B365.ro joi, că firma de Spectacular nu a respectat clauzele contractuale cu Metrorex si nu a achitat plăţile restante.

„Referitor la unele afirmaţii apărute în presă, pentru o corectă informare a publicului, vă comunicăm următoarele:

Metrorex a notificat firma Spectacular OOH&Printing S.R.L. pentru respectarea contractului nr. 70/2011. Mai concret, Spectacular trebuie să monteze suporturile publicitare cu forma şi dimensiunile prevăzute în Anexa 1 a contractului ce a făcut obiectul licitaţiei din 2011 şi să achite plăţile restante către Metrorex.

Notificarea s-a realizat în urma constatărilor de nerespectare a clauzelor contractuale şi în baza Hotărârii Consiliului de Administraţie al S.C. Metrorex S.A. – nr. 3/06.05.2015″, anunţă Metrorex în comunicatul citat.

În replică, Spectacular, compania care a castigat licitatia de reprezentare a spatiului de publicitate de la metrou in piata de media in anul 2011, a dat in judecata Metrorex pentru blocarea derularii activitatii si contractului de asociere privind publicitatea in statiile de metrou, potrivit adplayers.ro.

Primul termen în dosar s-a judecat pe fond la Judecatoria Sectorului 1, miercuri, 8 iulie. In absenta reprezentantilor Metrorex, sedinta de judecata s-a desfasurat doar in prezenta avocatilor si delegatilor companiei Spectacular, urmatorul termen fiind stabilit pentru 15 Iulie 2015.

Potrivit unor surse apropiate procesului, compania Spectacular solicita Metrorex sa isi indeplineasca obligatiile pe care si le-a asumat prin contractul de asociere in participatiune rezultat in urma licitatiei privind reprezentarea publicitatii pe piata de media, concurs care a avut loc in anul 2011.

Pe langa reprezentarea pe piata de media de catre Spectacular, Metrorex a anuntat public la mijlocul lunii mai intentia de a contracta si direct de pe piata de media proiecte speciale de publicitate. Decizia a fost comunicata printr-o informare de presa care a surprins intreaga piata de media care contracteaza spatiul de publicitate Metrorex prin compania Spectacular.

La doar o luna si jumatate de la comunicarea publica a intentiei de a vinde si direct proiecte speciale, Metrorex ar fi anuntat reprezentantii de vanzari Spectacular dublarea preturilor de publicitate a acestor proiecte.

Mai mult pe adplayers.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button