Scandal la EUROVISION 2014. Un artist contestă decizia juriului şi acuză existenţa unor pile în TVR

de:
21 feb. 2014
3 Afișari
Scandal la EUROVISION 2014. Un artist contestă decizia juriului şi acuză existenţa unor pile în TVR

Reprezentanţii TVR au dat publicităţii lista completă cu artiştii care au fost aleşi să participe la finala selecţiei naţionale Eurovision, desfăşurată pe 1 martie la Braşov.

EUROVISION 2014: Ascultă piesele calificate în finala selecţiei naţionale. 

„Bere Gratis” s-a calificat în finala Eurovision România 2014, cu piesa „Despre mine și ea„, compusă de Mihai Georgescu și Marius Bob.

Din pură coincidență, probabil, șeful delegației TVR, la Eurovision în 2014 este Liana Stanciu, soția lui Mihai Georgescu. Cum se face că fix piesa celor de la Bere Gratis a intrat în finala de 12 chiar în anul în care soția solistului este șefa concursului?, se întreabă exclusivnews.ro.

Printre cei care au rămas pe dinafară se numară şi Matilda Pascal Cojocăriţa, care a participat la Eurovision alături de trupa Cobzality. Fondatorul acestei formaţii, Florin Romascu, este făcut foc şi pară şi nu întelege cum piese creditate cu mari şanse, precum cele interpretate de Matilda Pascal Cojocarita, VH2 sau Ozana Barabancea nu au trecut preselecţia, dar cea a transexualului Naomy, da. Ba, mai mult, acesta vrea sa îşi caute dreptate legal, potrivit cancan.ro.

„Avem dreptul de a contesta, aşa că ne vom folosi de această prevedere a regulamentului. Nu vrem să comentăm anumite aspecte legate de relaţiile strânse dintre anumite formaţii şi şefi din TVR. Este posibil să fi deranjat atitudinea din comunicarea noastră, cum că vrem să mergem la Eurovision cu ceva cât mai apropiat de spiritul românesc. Suntem în continuare încrezători în steaua noastră, alături de invitata noastră, Matilda Pascal Cojocăriţa şi aşteptăm răspuns la contestaţie”, a declarat Florin Romascu, unul dintre fondatorii trupei Cobzality.

Cookies