BAZAR

Scandal la Antena 1 cu Bianca Drăguşanu. O vedetă a înjurat până a răguşit echipa de filmare

Miercurea trecută, când vorbea la telefon cu un membru al echipei de filmare ce îi amintea Biancăi că ea trebuie să fie în centrul atentiei şi că restul nu prea contează, fosta soţie a lui Slav a activat difuzorul mobilului.

Dacă unii participanţi şi-au arătat nemulţumirea prin câteva reproşuri, Serghei Mizil a înjurat până a răguşit şi nici Bianca nu a scăpat de tirada de vorbe grele a afaceristului, deşi a încercat să-l calmeze.

„Miercurea trecuta a fost scandal mare, pentru ca s-a aflat chiar din gura unui membru al echipei emisiunii ca scenariul este gandit astfel incat prezentatoarea sa iasa in evidenta, ceilalti participanti contand mult mai putin. Totul a iesit la iveala cand Bianca vorbea la telefon cu o persoana din staff care-i spunea ca ea trebuie sa fie in centrul atentiei, in timp ce concurentii sunt doar de umplutura. Bianca a apasat pe speaker si asa a putut auzi toata lumea. Evident ca vedetele din competitie, dupa ce au depasit starea de consternare, si-au exprimat dezamagirea. Dupa ce s-au mai domolit spiritele, au sunat la producatori si le-au cerut socoteala pentru vorbele auzite. Serghei Mizil insa a avut alta reactie! Timp de doua ore, acesta a injurat incontinuu echipa, a zis ca el nu e un neica nimeni care sa se lase calcat in picioare doar ca sa apara la televizor, dupa care a plecat. In ciuda rugamintilor tuturor celor prezenti pe platou, care l-au sfatuit sa se gandeasca mai bine si sa ia in calcul si obligatiile contractuale, Serghei a plecat val-vartej, direct la Mamaia, unde detine un restaurant, si nici pana in ziua de azi nu l-a convins nimeni sa se intoarca la filmari”, a declarat o sursa de pe platourile de filmare pentru WOWbiz.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button