SCANDAL între Andreea Esca şi vecini: Oamenii au făcut plângeri penale din cauza chiriaşilor vedetei

de:
27 iun. 2014
2 Afișari
SCANDAL între Andreea Esca şi vecini: Oamenii au făcut plângeri penale din cauza chiriaşilor vedetei

Andreea Esca si Alexandre Eram detin 3 apartamente intr-o vila din centrul Capitalei, locuinte pe care le-au inchiriat unor firme ce desfasoara zilnic activitati. Doar ca in acest imobil mai stau si alti locatari care se plang de zgomot si de deranjul facut de activitatea acestor societati. Scandalul este monstru, mai ales ca vecinii spun ca au depus plangere penala impotriva firmelor, dar si impotriva Andreei si a sotului ei, anunţă wowbiz.ro.

Andreea Esca si sotul ei se afla intr-un scandal monstru cu vecinii lor cu care impart un imobil cu doua etaje dintr-o zona foarte bine cotata a Capitalei. Potrivit vecinilor, stirista si Eram detin aici trei locuinte, toate la acelasi etaj si care sunt inchiriate mai multor firme. Locatarii se plang ca nu se pot odihni din cauza zgomotului si deranjului care se face prin activitatea acestor societati comerciale.

„Pe scara unde urcam si noi, urca zilnic peste 50 de persoane care merg la aceste firme si fac un zgomot foarte mare. Eu lucrez de noapte si ziua nu ma pot odihni din cauza galagiei. Nu este corect ce au facut ca au inchiriat la firme, pentru ca aici este imobil de locuit”, a spus unul dintre vecinii care se plange ca nu a reusit sa ajunga la o intelegere cu Andreea Esca si spune ca a depus plangere penala impotriva ei, dar si a firmelor care activeaza in apartamentele stiristei.

„Pe langa faptul ca e galagie mare e si mult gunoi. Arunca (n.r. – firmele) tot felul de gunoaie pe hol si mucuri de tigara”, se plange un alt vecin, cel mai vechi locatar al imobilului. „Iar femeia lor de serviciu (n.r. – a firmelor) face dimineata un zgomot infernal”, mai spune batranul, afectat de situatia din bloc.

Practic, vecinii spun ca au depus acum plangere penala impotriva firmelor si reprezentantilor legali ai acestora, dar cer si tragerea la raspundere a familiei Esca-Eram pentru ca, spun ei, nu ar fi avut acordul sa inchirieze aceste spatii unor societati comerciale.

De altfel, acesta este imobilul in care Andreea Esca a locuit cu familia ei pana acum aproximativ 4-5 ani, pana sa se mute intr-o alta vila situata tot in centrul Bucurestiului. Insa, daca pe vremea cand locuia in aceasta cladire, Andreea Esca se intelegea de minune cu vecinii ei, acum se afla in plin scandal cu ei.

Cookies