Scandal într-o benzinărie din Capitală. Membrii unor grupări rivale au avut un conflict care a implicat focuri de armă

23 mart. 2023
528 Afișari
Scandal într-o benzinărie din Capitală. Membrii unor grupări rivale au avut un conflict care a implicat focuri de armă
Scandal într-o benzinărie din Capitală. Membrii unor grupări rivale au avut un conflict care a implicat focuri de armă. Sursa foto: Gândul

Un scandal între interlopi a avut loc într-o benzinărie din Capitală, urmat de focuri de armă. Membrii unei grupări rivale s-au răfuit, iar în conflict a fost implicat și ginerele unui lider al galeriei FCSB.

Un dezvoltator imobiliar din Sectorul 4, cunoscut în lumea interlopă bucureșteană sub apelativele B. Ș. a intrat în conflict cu membrii unei grupări rivale.

Camerele de supraveghere au surprins scandalul și focurile de armă

Conform gândul.ro, polițiștii bucureșteni s-au autosesizat după ce, anul trecut, în luna septembrie, într-o benzinărie de pe Strada Luică din Sectorul 4, a avut loc un scandal cu împușcături.

Surse apropiate au declarat pentru Gândul că, la data de 9 septembrie 2022, în jurul orei 22:30, ar fi avut loc un conflict între oamenii lui B. Ș. și membrii unei grupări cunoscute.

Incidentul au fost surprins pe camerele de supraveghere ale benzinăriei. Din imagini reiese că dezvoltatorul imobiliar și oamenii săi au luat cu asalt autoturismul în care se aflau rivalii săi.

În imagini se vede cum șoferul scoate pistolul pe geam și îl îndreaptă către atacatori, iar aceștia se retrag în mașină.

B. Ș. se apropie de autoturismul respectiv și lovește geamul lateral cu un cuțit chiar în momentul în care mașina din care se trăgea părăsește benzinăria, în viteză.

Deși nu a fost depusă nicio plângere, judiciariștii Poliției Capitalei s-au autosesizat, iar o lună mai târziu au descins la trei adrese.

Ulterior, doi membrii ai grupării, care ar fi folosit arme neletale în timpul conflictului, au fost reținute. Una dintre ele a fost prezentată în fața instanței Judecătoriei Sectorului 4, cu propunere de arestare preventivă.

Însă, magistrații au considerat că bărbatul respectiv poate fi cercetat și în libertate.

Interlopul a intrat din 2021 în atenția anchetatorilor

Interlopul B. Ș. a intrat în atenția anchetatorilor după ce, în anul 2021, și-ar fi achiziționat un certificat de vaccinare fals.

Ulterior, la începutul anului 2022, bărbatul s-a îmbolnăvit de COVID-19, având o formă gravă.

Te-ar putea interesa și:

Cookies