BAZAR

Scandal în TVR: Adelin Petrişor îl compară pe Cristoiu cu un dictator african. Cum răspunde Cristoiu

„Am făcut o favoare TVR venind să fac o emisiune despre cărţi”, a spus Ion Cristoiu „Dacă Herta Muller (laureat de Nobel) ar fi venit la TVR să realizeze o emisiune, sunt sigur ca ar fi fost mai modestă si mai plina de bun-simt”, scrie Adelin Petrisor pe blogul sau intr-o postare intitulată „Maestre, ne laşi…”, scrie ziare.com.

„Cu o aroganţă demnă de un dictator african, el a ţinut să ne anunţe că ne-a făcut un hatâr venind să ia un salariu de la Televiziunea Publica. Bine ca angajaţii nu vor fi obligati sa treacă pe la biroului maestrului pentru a-i multumi si pentru a-i pupa ghiulul…aaa…condeiul cu care scrie asa de frumos”, spune reporterul TVR, care incheie cu „Ce vreau să spun, maestre, e ca poţi să ne laşi, să nu ne mai faci nicio favoare. Ne descurcăm…”.

Ion Cristoiu va avea o emisiune culturala – vezi la ce televiziune Potrivit noii grile anuntate de Stelian Tanase, vor avea emisiuni ziaristii Ion M. Ionita, Cornel Nistorescu, Miruna Munteanu si Ion Cristoiu, dar si Florin Iaru si Mircea Dinescu. Ion Cristoiu a renunta de curand la colaborarea cu postul de televiziune B1 Tv.

Ion Cristoiu nu s-a lăsat mai prejos şi i-a răspuns colegului său de la TVR. „Intervenția mea la conferința de presă de ieri dedicată noii grile a TVR a provocat unui angajat al TVR nițică diaree. Diareea diaree se vindecă pe calea gurii. Diareea nervoasă, pe calea scrisului. Angajatul s-a manifestat împotriva mea printr-un text lipit pe blogul personal, devenit un soi de perete de Wc de gară, unde trăirile imediate se scriu cu deștul”, a răspuns Ion Cristoiu la postarea de pe blog a lui Adelin Petrişor, scrie reportervirtual.ro. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button