Scandal în trafic în fața Spitalului de Urgență Floreasca. Doi șoferi care s-au tachinat au ajuns să se bată VIDEO

06 iul. 2021
453 afișări
Scandal în trafic în fața Spitalului de Urgență Floreasca. Doi șoferi care s-au tachinat au ajuns să se bată VIDEO

Un scandal imens a avut loc în traficul din București în cursul serii de luni. Incidentul a avut loc în fața Spitalului de Urgență Floreasca după ce doi șoferi care s-au tachinat în trafic au ajuns să se ia la bătaie în claxoanele celorlalți șoferi.

Doi bărbați au ajuns să se bată, luni seară, în fața Spitalului de Urgență „Floreasca”, după ce au început să se certe în trafic. Tensiunile s-au acumulat și cei doi recalcitranți au fost despărțiți cu greu de persoanele care au asistat la conflict. Se pare că circulația a fost blocată pentru mai mult timp în zona respectivă.

Poliția a intervenit până la urmă și a aplanat conflictul

Până la urmă la fața locului au ajuns mai multe echipaje de la 112, acestea fiind anunțate de martorii care au sunat la Poliție, scrie gândul.ro.

Scadalul a izbucnit chiar la trecerea de pietoni din fața spitalului după ce, un bărbat care era pasager într-un autoturism, a coborât în timpul culorii roșii a semaforului și a coborât pentru a-i cere socoteală șoferului autoturismului din față cu care se șicanase până atunci în trafic.

Vezi video aici

În același timp, bărbatul de la volan a acceptat provocarea și a coborât din vehiculul său, moment în care între cei doi bărbați a început o adevărată luptă. Inedit este faptul că totul a fost filmat de unul dintre martorii prezenți la incident. Pasagerul coborât din autoturismul din spate a lovit primul, moment în care adversarul său a ripostat cu mai mulți pumni direct în figura celuilalt.

Șoferii blocați la semafor au început să claxoneze

Claxoanele au început să curgă, șoferii blocați la semafor începând să facă și ei gălăgie pentru a „aplana” conflictul. Într-un final, cei doi au fost desparțiți de martori, dar cearta verbală a continuat până la venirea poliției.

La fața locului au ajuns și polițiștii de la Secția 1, care l-au mai găsit, în zonă, doar pe unul dintre cei doi scandalagii. Acesta a fost ridicat și dus la sediul poliției, pentru audieri.

Totuși, persoana respectivă a refuzat să depună plângere. Polițiștii continuă ancheta pentru identificarea ambilor bărbați implicați în incidentul de luni seara de la spitalul Floreasca.

Cookies