Scandal în Snagov: Un poliţist a tras mai multe focuri de arme după un bărbat violent

de:
05 sept. 2014
1 Afișari
Scandal în Snagov: Un poliţist a tras mai multe focuri de arme după un bărbat violent

Printre cei răniţi se află un poliţist bătut şi bărbatul de la care a pornit totul şi care a fost împuşcat de un alt agent, scrie romaniatv.net.

Totul a început când doi soţi s-au luat la ceartă în plină stradă. Femeia, speriată de ameninţările soţului, a sunat la 112. Au sosit doi poliţişti, dar nu au reuşit să oprească scandalul. Rudele bărbatului au ieşit în stradă şi au agresat un agent. Unul dintre poliţişti a primit mai multe lovituri, iar colegul său a scos arma şi a tras mai multe focuri de armă. Bărbatul care îşi ameninţase şi bătuse soţia a fost împuşcat.

„La fata locului s-a deplastat un echipaj iar in momentul in care politistii au incercat sa aplaneze conflictul, barbatul impreuna cu membrii familiei au agresat cu obiecte contondente politistii. Acestia au executat mai multe focuri de arma in plan vertical. Deoarece viata politistilor a fost pusa in pericol, agresorul a fost impuscat in spate, nefindu-i pusă în pericol viaţa”, a declarat Roxana Vasile, purtător de cuvânt IPJ Ilfov.

Potrivit România TV, bărbatul împuşcat s-a ales cu dosar penal, iar mama lui a fost şi ea reţinută pentru scandal.

Cookies