ARHIVA B365

Scandal în Rahova în seara de Paşte! Poliţia a folosit armamentul din dotare. Multe arestări VIDEO

Cele nouă persoane reţinute sunt bănuite de săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a precizat sursa citată.

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS) au intervenit duminică seara pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane desfăşurat în Sectorul 5, fiind folosit şi armamentul din dotare, fără a fi înregistrate însă persoane rănite, a anunţat Poliţia Capitalei. Poliţiştii au condus la audieri 37 de persoane. Potrivit sursei citate, conflictul a fost unul spontan, fiind declanşat pe fondul consumului de alcool.

Scandal în Rahova

Poliţiştii au făcut uz de armă, duminică seara, pentru a aplana un conflict izbucnit între mai multe persoane în sectorul 5. Potrivit Poliției Capitalei, conflictul a fost sesizat în jurul orei 20. 45, în sectorul 5. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție, echipe ale Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi. Mai multe persoane au fost imobilizate și urmează sunt duse la audieri.

Poliția precizează că a fost folosit și armamentul din dotare, fără a fi înregistrate persoane rănite. Urmează să se stabilească în ce context s-a produs incidentul, precum și persoanele care au participat.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button