Scandal în piață, la Obor. O bucureșteancă povestește că a vrut să cumpere lămâi, dar situația a degenerat rapid. Practic, iadu’ la tarabă

20 apr. 2023
18023 Afișari
Scandal în piață, la Obor. O bucureșteancă povestește că a vrut să cumpere lămâi, dar situația a degenerat rapid. Practic, iadu' la tarabă
Scandal în piață, la Obor. O bucureșteancă povestește că a vrut să cumpere lămâi când situația a degenerat rapid. Practic, iadu' la tarabă. Sursa foto: Facebook/ Piața Obor București

O bucureșteancă a avut parte de o experiență neplăcută în momentul în care s-a dus să facă cumpărături în Piața Obor. A vrut doar să cumpere câteva lămâi, însă acest lucru a iscat un conflict.

„Vânzătoarea a început să mă jignească și să ma înjure”

O bucureșteancă a mers în Piața Obor pentru a cumpăra niște lămâi, însă atitudinea vânzătoarei de la tarabă a fost deranjantă pentru ea.

Femeia a povestit că avea nevoie de lămâi, așa că s-a gândit să meargă în Piața Obor, pentru că era mai aproape de locul în care locuia. Ea a ales o tarabă la întâmplare, unde s-a dus să ceară patru lime-uri, însă doamna de la tarabă i-a spus că nu dă mai puțin de un kilogram.

Bucureșteanca a acceptat să îi pună un kilogram de lime-uri, însă vânzătoarea i le-a dat pe cele mai pătate și galbene.

Eram la cumpărături în Piața Obor și îmi mai trebuiau niște lamai. Dacă tot eram acolo, am zis să nu mai fac un drum până la supermarket și am găsit o tarabă care, din întâmplare, avea lime-uri (5 lei/kg), într-adevăr, preț mic față de cât sunt în mod normal dar nu am hotărât eu prețul.

Evident ca nu erau cele mai frumoase lime-uri, dar am zis că e ok, iau 4 bucăți. Doamna de la tarabă mi-a comunicat ca nu dă mai puțin de 1 kg și am zis ok, hai că facem 1kg. Când a început să-mi pună niște lime-uri galbene și pătate, i-am zis că nu le mai vreau.” povestește bucureșteanca

În momentul în care femeia a spus că nu mai vrea lime-urile, vânzătoarea a început să o jignească și să o înjure:

Moment în care s-a dezlănțuit Jihad-ul! Vânzătoarea a început să mă jignească și să mă înjure ca la ușa cortului. M-am întors și i-am spus că nu este normal să se comporte așa, eu neadresându-i niciun cuvânt urât.”

„De data asta m-am hotărât să nu las lucrurile așa”

Femeia a solicitat ajutorul ofițerilor de la Poliția Comunitară a Sectorului 2, care i-a spus să meargă la firma care administrează acele tarabe pentru a face o reclamație.

Bucureșteanca a căutat firma respectivă și a mers pentru a discuta cu directoarea. Directoarea a chemat-o pe femeia de la tarabă și i-a atras atenția, spunându-i că nu e prima dată când primește reclamații.

Femeia a ales să își împărtășească experiența pe pagina de Facebook „Sector 2 – Informații și dezbateri” pentru a încuraja bucureștenii să ia atitutdine în cazul în care întâmpină situații de genul.

În concluzie, va încurajez pe toți cei care aveți neplăceri de genul ăsta să faceți ceva, în speranța că pe viitor vom trăi și noi într-o capitală europeana și o țară civilizată.” a spus bucureșteanca

Te-ar putea interesa și:

Cookies