Scandal în Parcul Tineretului după ce o mașină a pătruns acolo ilegal. Un polițist local a fost lovit intenționat. Cum s-a terminat totul

Scandal în Parcul Tineretului după ce o mașină a pătruns acolo ilegal. Un polițist local a fost lovit intenționat. Cum s-a terminat totul

Incidentul s-a petrecut duminică, la prânz, când mai mulţi cetăţeni au sesizat dispeceratul Poliţiei Locale Bucureşti cu privire la prezenţa pe aleile parcului a mai multor autovehicule.

Cum s-a petrecut totul

Ajunşi, rapid, la faţa locului, agenţii P.L.M.B. au surprins o şoferiţă care tocmai îşi croia drum cu maşina, prin mulţime, spre una din ieşirile din parc. La solicitarea poliţiştilor locali de a se legitima, doamna a refuzat să-şi decline identitatea şi a susţinut, pe un ton arţăgos, că nu a văzut niciun indicator care să-i interzică accesul cu maşina în spațiul de agrement.

Mai mult, soţul – care se afla pe bancheta din spate – o îndemna pe aceasta să-i ignore pe poliţiştii locali, să închidă geamul şi să se pună în mişcare. Pentru că reacţia femeii nu l-a mulţumit, bărbatul a preluat iniţiativa: a dat-o la o parte, s-a urcat la volan, a pornit motorul şi a pus maşina în mişcare.

„Am simţit bara maşinii lovindu-mi picioarele şi am căzut pe capotă”, a relatat poliţistul local agresat. Agentul a mai povestit că, după lovitura încasată, conducătorul auto a încercat să-și mascheze fapta.

”A coborât și m-a acuzat să simulez, că m-am aruncat singur pe capotă”, a declarat polițiștul local.

Amenzi de mii de lei și urmărire penală

În urma incidentului, cei doi soți au fost legitimați de agenții D.G.P.L.C.M.B. și sancționați, fiecare pentru faptele comise. Pentru că a încălcat legea și a intrat cu mașina în parc, șoferița a primit o amendă de 4.000 de lei.

La rândul său, soțul acesteia a fost sancționat contravențional cu suma de 600 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. În plus, bărbatul urmează să fie cercetat de către lucrătorii Poliției Naționale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.