SCANDAL în emisiunea „La MĂRUȚĂ”. Măruță și-a rugat invitata să iasă din platou

de:
12 sept. 2014
0 Afișari
SCANDAL în emisiunea

Angelica Constantin era cât pe ce să fie dată afară din platou, după ce a făcut-o „căţea”, în direct, pe Maria Bamboi, mamă a 13 copii, anunță realitatea.net.

După ce a plouat cu acuze grave la adresa Luminiţei Anghel, Angelica nu a iertat-o nici pe doamna Bamboi, pe care a acuzat-o că este plătită de către solistă pentru a-i lua apărarea.

”Eu înţeleg că ţineţi cu Luminiţa Anghel că e vedetă. Pe tine te plăteşte Luminiţa? Eu nu am văzut până acum oameni de rând să ia copii şi să îi crească! Spuneţi numai minciuni. Eşti o căţea. Ai venit aici să îi faci propagandă. Nu e treaba ta cu cine am eu fetiţa”, a spus Angelica în emisiunea ”La Măruţă” de vineri seara.

„Dacă îi mai spui acestei femei cățea, te rog să ieși din emisiune! Nu îți permit să vorbești așa cu doamna Bamboi! Are 13 copii! Nu te jignește! Tu vrei doar bani”, a spus Măruță.

Luminiţa Anghel riscă să rămână fără fetiţa pe care a luat-o dintr-un centru de plasament şi pe care a îngrijit-o ca pe propria fiică. Artista este şantajată de mama naturală a copilei, care refuză să-i cedeze custodia, anunță România Tv.

Cookies