Scandal în curtea Spitalului Grigore Alexandrescu. Un bărbat a fost încătușat după ce ar fi lovit un doctor la Urgenţe

23 mai 2021
417 afișări
Scandal în curtea Spitalului Grigore Alexandrescu. Un bărbat a fost încătușat după ce ar fi lovit un doctor la Urgenţe

Un bărbat a fost încătuşat de poliţişti, duminică, chiar în curtea Spitalului Grigore Alexandrescu din Bucureşti, în strigătele de ajutor ale altor persoane, după ce ar fi lovit un doctor la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Bărbatul scandalagiu a mers, în această după-amiază, la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Grigore Alexandrescu împreună cu mai multe rude, cel mai probabil pentru o problemă de sănătate pe care o avea un copil.

La un moment dat, nemulţumit că a fost lăsat să aştepte şi că nu este tratat mai repede medici, bărbatul a început să facă scandal şi chiar ar fi lovit cu palma un doctor de la Urgenţe

Medicii au sunat la 112

Astfel, medicii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au intervenit patru echipaje de Poliţie. Poliţiştii l-au urmărit pe bărbat până în curtea spitalului, acolo unde l-au imobilizat cu forţa şi l-au încătuşat.

Anunțul Poliției

„Astăzi, 22 mai 2021, Secția 1 Poliție a fost sesizată, direct, de către un cadru medical, cu privire la faptul că la camera de gardă a spitalului, un părinte are un comportament agresiv și profesează injurii.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 1, care au observat în curte, un grup numeros de persoane, în care se afla și bărbatul indicat în apel. I s-a solicitat să se legitimeze, dar acesta nu s-a conformat, continuând să manifeste un comportament agresiv. A fost imobilizat, dar nu a fost necesară conducerea la sediul subunității.

Amendă de 4.000 de lei

A fost sancționat contravențional, conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, cu amendă în cuantum de 4000 de lei pentru refuzul de a se legitima și provocare de scandal.

De asemenea, o altă persoană care a i cercacat să îi împiedice pe polițiști să își exercite atribuțiile, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Totodată s-a luat măsură sancționării agentului de pază, pentru neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Cookies