Scandal în centrul Bucureștiului. Mitică Dragomir a sărit să-l bată pe protestatarul Marian Ceaușescu

09 nov. 2022
490 Afișari
Scandal în centrul Bucureștiului. Mitică Dragomir a sărit să-l bată pe protestatarul Marian Ceaușescu
Scandal în centrul Bucureștiului. Mitică Dragomir a sărit să-l bată pe protestatarul Marian Ceaușescu / Sursă foto: Captură Facebook-Ceausescu Marian

Mitică Dragomir, fostul șef al Ligii Profesionale de Fotbal, a fost implicat seara trecută într-un scandal. Acesta a avut loc chiar în centrul Bucureștiului.

Mitică Dragomir a sărit să-l bată pe protestatarul Marian Ceaușescu

Mitică Dragomir a avut noaptea trecută o altercație cu protestatarul Marian Ceaușescu în centul Capitalei.

Fostul șef al Ligii Profesionale de Fotbal a fost întâmpinat de protestatar la ieșirea dintre-o televiziune. Enervat pe insultele ce i-au fost adresate de Marian Ceaușescu, Mitică Dragomir l-a înjurat pe cunoscutul protestatar, iar mai apoi a sărit la bătaie împreună cu bodyguardul său.

Imediat după acest incident fostul șef al Ligii Profesionale de Fotbal a urcat în mașina care îl aștepta și a plecat de la locul incidentului.

Se pare că în urma acestui conflict, protestatarul a fost nevoit să meargă la Spitalul de Oftalmologie. Acesta ar fi fost lovit la un ochi și a avut nevoie de îngrijiri medicale, conform Antena 3.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu

Agenții din cadrul Secției 1 de Poliție s-au sesizat din oficiu în această cauză. După ce au văzut imaginile în care fostul șef al Ligii Profesionale de Fotbal sare la bătaie, polițiștii au deschis o anchetă.

Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Poliția Capitalei.

Protestatarul Marian Ceaușescu a filmat tot incidentul și l-a postat pe pagina sa de Facebook. Iată clipul și mesajul transmis de acesta:

Milițianul BORFAȘ, Mitică Dragomir, a sărit la bătaie și m-a lovit cu pumnul în ochi.

Cookies