ARHIVA B365

SCANDAL ca la ușa cortului: Mai mulți turiști din Capitală, țepuiți de patronul unei pensiuni. VIDEO

60 de turişti din Constanţa şi Bucureşti şi-au făcut rezervare încă de acum câteva luni la o pensiune din Maramureş. Au plătit 1.400 de lei, de cuplu, pentru patru zile de cazare. Li s-a spus că vor avea condiţii de lux, camere mari, cu plasmă şi jacuzzi. Ceea ce-i aştepta acolo i-a înfuriat teribil.

„Pe internet, când ne-au prezentat oferta, era televizor, era cadă jacuzzi. Când am ajuns acolo nu era nimic din toate astea. Chiuveta nu pot să vă spun de cât timp nu era spălată. Era o mizerie cruntă, geamuri sparte. Mâncarea era pusă pe mese, neacoperită, iar lângă erau găleţile cu mopuri, găleţi cu gunoi, cu resturi de mâncare. Nu se putea sta la masă sub nicio formă. Plus că mâncarea era foarte puţină, o lingură de orez la masa de seară. Atât. În rest, nimic”, a declarat unul dintre turiştii păgubiţi.

Turiştii şi-au cerut banii înapoi. A fost nevoie chiar de intervenţia poliţiei pentru ca oamenii să nu se ia la bătaie. Mai mult, oamenii sunt hotărâţi să depună plângere la Protecţia Consumatorului.

„Reclamanţii ar trebui să se adreseze şi autorităţilor de turism ca să le retragă autorizaţia, poate există supriza ca nici să nu fie autorizată pentru astfel de condiţii”, a declarat preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor și Promovarea Programelor și strategiilor din România (ANPCPPSR), Sorin Mierlea, citat de româniatv.net.

După ce şi-au primit înapoi mare parte din bani, turiştii s-au cazat la o pensiune dintr-o altă localitate.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button