Scandal azi-noapte în Ferentari. Bătaie cu zeci de oameni și mașini distruse. Vreo 18 persoane au fost duse la audieri după intervenția jandarmilor

07 aug. 2021
37139 Afișari
Scandal azi-noapte în Ferentari. Bătaie cu zeci de oameni și mașini distruse. Vreo 18 persoane au fost duse la audieri după intervenția jandarmilor
Scandal azi-noapte în Ferentari. Bătaie cu zeci de oameni și mașini distruse. Vreo 18 persoane au fost duse la audieri după intervenția jandarmilor sursa foto: romaniatv.net

Un scandal imens a avut loc azi-noapte în cartierul Ferentari, după o bătaie în care au fost implicați zeci de oameni ce s-a lăsat cu mașini distruse, scoateri de ochi și vreo 18 persoane duse la audieri după intervenția jandarmilor care au oprit conflictul și i-au luat pe toți pe sus și i-au dus la secție.

Bătaie în toată regula cu mult scandal şi mai multe maşini sparte pe o stradă din Capitală, mai exact din cartierul Ferentari. Trupele speciale ale Jandarmeriei au fost nevoite să intervină în zonă, după ce o simpă ceartă a escaladat la o adevărată răfuială între două familii.

De la ce a plecat acest scandal

Trupele speciale de jandarmi au fost mobilizate vineri noaptea în București după un scandal care a început pur și simplu pe stradă, în cartierul Ferentari. Într-un final, zeci de scandalagii au ajuns să se încaiere și să distrugă mai multe mașini cu acest prilej. Până la urmă, 18 persoane au ajuns să fie băgate în dube de jandarmii veniți la intervenție și duse la audieri. Mai mult, un bărbat a rămas fără un ochi și a fost dus de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Se pare că tot acest scandal a plecat de la faptul că unul dintre bărbații implicați în incident a fost la un pas peste a da cu mașina peste o fetiță. Rudele copilei au văzut tot incidentul, motiv pentru care l-au amenințat pe șoferul mașinii.

Șoferul s-a plâns rudelor de cele întâmplate și de aici a izbucnit totul

Ulterior, bărbatul care se afla la volanul mașinii a ajuns acasă, unde a povestit familiei cele întâmplate. Astfel, părinții săi, alături de alte persoane, au plecat să ceară socoteală pentru motivul amenințărilor, iar de aici situația a degeneral pur și simplu. Ei s-au întâlnit în fața curții celor care ar fi amenințat, însă de acolo au ieșit mai multe persoane și totul s-a transformat într-o răfuială în toată regula.

Cele două familii, care stăteau în zone apropiate, nu au reușit să ajungă la un numitor comun, motiv pentru care toată discuția a devenit un adevărat scandal cu o bătaie în care s-au folosit atât pumni și picioare, cât și bâte și chiar cuțite. Mai mult, unul dintre cei implicați a fost pur și simplu înjunghiat în ochi, rămânând fără acest organ. De asemenea, o mașină a fost distrusă.

Din primele informații singura persoană reținută după incident a fost cea care a înjunghiat bărbatul. Ea va rămâne după gratii pentru 24 de ore.

Cookies