Scade limita de viteză pe încă un bulevard din București. Cu cât ai voie să circuli pe Bd. Basarabia

10 nov. 2022
14783 Afișari
Scade limita de viteză pe încă un bulevard din București. Cu cât ai voie să circuli pe Bd. Basarabia

Administrația Străzilor a introdus din 7 noiembrie limitare de viteză la 50 km/h pe Bulevardul Basarabia din București. Astfel, viteza cu care circulă mașinile a fost scăzută de la 60 km/h așa cum era reglementat anterior.

Instituția din subordinea Primăriai Capitalei a aplicat această modificare după ce a obținut avizul Comisiei Tehnice de Circulație.

”Vă informăm că în data de 07.11.2022, în conformitate cu avizului Comisiei Tehnice de Circulație, din cadrul Primăriei Municipiului București, din data de 22.10.2022, Administrația Străzilor a materializat în teren modificarea limitei legale de viteză admisă pe Bd. Basarabia, de la 60 km/h la 50 km/h.”, se arată în comunicarea Administrației Străzilor.

Câteva șosele, bulevarde și străzi din București au deja limita de viteză scăzută începând din iulie 2022. Anunțul a fost făcut de către Brigada Rutieră București. Iată care sunt străzile unde s-a introdus deja această modificare: Bulevardul Camil Ressu, Bulevardul Theodor Pallady, segmentul de drum cuprins între Șoseaua Mihai Bravu și strada Balta Albina.

Îți mai recomandăm și:

Cookies