Șanse extrem de mici ca U2 să mai vină la Bucureşti. Oprescu păstrează ca rezervă o altă trupă faimoasă

de:
15 apr. 2011
0 Afișari
Șanse extrem de mici ca U2 să mai vină la Bucureşti. Oprescu păstrează ca rezervă o altă trupă faimoasă

„Ei (n.r. U2) sunt atunci în sfârşitul turneului pe care îl fac în Africa de Sud şi ar fi însemnat un efort foarte foarte mare. Sunt 120 de tiruri care trebuie aduse ca să poate fi montată faimoasa scenă. Fără scenă cred că am pierde un spectacol complet. Deocamdată mai discutăm”, a precizat primarul general, Sorin Oprescu.

În urmă cu ceva vreme, primarul general spunea că va încerca să facă un „pod aerian” între Africa şi România şi să aducă toată aparatura şi dotările necesare pentru ca U2 să concerteze totuşi la Bucureşti.

„Niciodată nu a fost vorba de bani. A fost vorba despre încadrarea într-un timp programat probabil cu multe luni înainte”, a justificat Oprescu, vineri, eventuala absenţă a irlandezilor de la Bucureşti.

Dacă U2 nu va ajunge în Capitală, primarul general spune că le va aduce totuşi bucureştenilor o altă „trupă faimoasă”. „O să vă placă. Varianta e super secretă. Că iar spun, şi iar cobesc”, a mai spus edilul şef.

Concertul plănuit de primărie ar urma să aibă loc în luna septembrie a acestui an, după inaugurarea din 10 august când stadionul va găzdui meciul dintre România şi Argentina.

Cookies