Sătul de comportamentul abuziv față de oraș, dar și de pizza ”proastă și rece”, un primar de sector exclamă: Nu cumpărați pizza de la Presto. Niște vandali!

01 sept. 2022
4942 Afișari
Sătul de comportamentul abuziv față de oraș, dar și de pizza ”proastă și rece”, un primar de sector exclamă: Nu cumpărați pizza de la Presto. Niște vandali!

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a avut o reacție vehementă față de un restaurant celebru din București care livrează pizza la domiciliu.

Primarul a adresat cuvinte grele afacerii, plecând de la faptul că trotuarele sunt inscripționate cu numărul de telefon pentru comenzi.

Gestul Presto Pizza este considerat de Ciucu un act de vandalism.

”Nu cumpărați de pizza de la Presto pentru că nu au niciun respect față de orașul nostru și se comportă ca niște vandali. Am dispus Poliției Locale sa ii cerceteze pentru vandalism. Să vă fie rușine, Presto! Vă comportați ca niste derbedei.

P.S. Iar pizza voastră e proastă și vine mereu rece.”, a scris Ciucu într-o postare pe Facebook, care a strâns 2,6 K de vizualizări și s-a viralizat în scurt timp.

În comentarii, majoritatea bucureștenilor îi dau dreptate primarului de la S6 cu primire la serviciile oferite de pizzerie. Ba mai mult, primarului i-au scris și locuitori din alte sectoare ale Bucureștiului că politica Presto de a inscripționa trotuarele este generalizată.

”Eu stau in sectorul 3 si tocmai se lucreaza la trotuare. Nici nu au pus bine dalele noi, ca a si aparut aceasta stampila 😡 Sunteti singurul primar care ia atitudine. Felicitari!”, a menționat o persoană.

B365 a încercat să ia legătura cu serviciul de comunicare al Presto și a lăsat un mesaj în care solicită poziția oficială a companiei.

Conform descrierii, Preso este un serviciu de livrare mâncare oriunde în Bucuresti, precum și în localitatile din jurul capitalei care se regăsesc în aplicație.

Îți mai recomandăm și:

Cookies