Şase studente din Bucureşti au câştigat cele mai importante premii la European NetAware 2013

de:
12 mart. 2013
0 Afișari
Şase studente din Bucureşti au câştigat cele mai importante premii la European NetAware 2013

Cele şase reprezentante ale Universităţii din Bucuresti, masterande în programul Cultura şi Limbajul Organizaţiilor Europene al Departamentului de Limbi Moderne Aplicate, sunt:

Locul 1 – Andreea Hompoth şi Liliana Mocanu
Locul 2 – Iulia Andreea Drăghici şi Aida Carmen Vlăduţ
Locul 3 – Mădălina Elena Isac şi Dora Iuliana Petre.

Delegaţia a fost însoţită de conf. dr. Diana Ioniţă, prof. dr. Magdalena Iordache-Platis şi lect. dr. Daria Protopopescu. Cadrele didactice însoţitoare au primit, de asemenea, diplome pentru locul 1, informează universitatea, într-un comunicat de presă citat de HotNews.ro.

Programul Intensiv European NetAware este un proiect care vizează creşterea gradului de conştientizare al participanţilor despre existenţa problemelor sociale şi oferirea instrumentelor de marketing necesare facilitării rezolvării acestor probleme. Scopul principal al acestui proiect este acela de a demonstra că soluţiile inovatoare din Tehnologia Informatiei şi Comunicatiilor (TIC) ar putea fi utilizate pentru a creşte gradul de conştientizare socială şi pentru a lupta cu excluziunea socială de toate tipurile.

Ediţia din acest an a programului NetAware a inclus cursuri şi ateliere, având ca finalitate redactarea şi prezentarea unor rapoarte folosind programul Google AdWords. Echipele internaţionale, din care au făcut parte studenţi din Olanda, Ungaria, Spania, Germania, Italia, Franţa, Polonia şi România, au redactat o campanie de conştientizare cu privire la excluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi şi a celor care nu au acces la Internet.

Cele şase masterande ale Universităţii din Bucureşti au primitşi certificate care atestă competenţa de a folosi instrumentul Google AdWords.

Concursul European NetAware 2013 s-a desfăşurat în perioada 23 februarie – 8 martie 2013.

Cookies