Şase noi televiziuni, lansate luni pe platforma Focus Sat a UPC

de:
11 mart. 2014
1 Afișari
Şase noi televiziuni, lansate luni pe platforma Focus Sat a UPC

„Începând din 10 martie 2014, clienţii Focus Sat vor avea ocazia să se bucure de noi canale internaţionale, de la mărcile foarte cunoscute, precum Discovery, până la alte mărci nou apărute”, se spune într-un anunţ postat pe site-ul focussat.ro.

Cele şase televiziuni nou introduse pe platforma Focus Sat în România sunt: Investigation Discovery, Da Vinci Learning, Fashion TV, Auto Motor Sport, BlackBelt TV şi Bollywood TV.

Aceste televiziuni au fost introduse începând din 10 martie pe platforma de satelit UPC Direct pe care compania UPC o deţine în Ungaria, dar şi pe platforma freeSAT, pe care UPC o operează în Republica Cehă şi Slovacia, după cum informează broadbandtvnews.com.

UPC România a anunţat în luna februarie că intenţionează să introducă şase noi televiziuni pe platforma sa Focus Sat.

UPC a făcut acest anunţ după ce, pe 6 februarie, a anunţat că platforma sa de satelit, Focus Sat, a suspendat temporar transmisia Antena 1, Antena Stars, Euforia, Gsp TV şi Antena 3, din cauza condiţiilor şi a costurilor inacceptabile impuse de Antena Group, grupul media spunând însă că solicitarea sa a fost una echilibrată.

Cookies