BAZAR

Şase noi magazine Mega Image, DESCHISE în Bucureşti

Trei dintre cele şase magazine se află în Sectorul 2, pe străzile Doamna Ghica, Ropotului şi pe Intrarea Teiul Doamnei, alte două unităţi au fost deschise în Sectorul 1, pe străzile Av. Radu Beller şi pe Calea Dorobanţi, iar unul în Sectorul 4, pe strada Străduinţei, se arată într-un comunicat al companiei.

Magazinele de pe Calea Dorobanţi, Ropotului, Străduinţei şi Intrarea Teiul Doamnei funcţionează în format Shop&Go, având suprafeţe de vânzare între 82 şi 164 metri pătraţi. Celelalte două unităţi operează în formatul Mega Image, cu suprafeţe de 253, respectiv 441 metri pătraţi.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea care cuprinde în prezent 453 magazine în Bucureşti, Braşov, Constanţa, Ploieşti şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (206), Shop&Go (244), AB COOL FOOD (1), Gusturi Româneşti (2). Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia care operează în prezent pe trei continente, scrie Ziarul Financiar. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button