Șase membri ai Clanului Sportivilor au fost reţinuţi în dosarul „Arme şi droguri”

de:
09 ian. 2012
2 Afișari
Șase membri ai Clanului Sportivilor au fost reţinuţi în dosarul

Descinderile, 14 la număr, au avut loc de la prima oră a dimineţii la locuinţele celor 10 suspecţi aflate în Bucureşti, Ilfov şi Teleorman. Şefii grupării erau doi membrii ai Clanului Sportivilor. Au fost emise 10 mandate de aducere la sediul DIICOT Bucureşti.

În Teleorman au fost descoperite o mitralieră Beretta, două pistoale Glock identice cu cele folosite de ofiţerii de la Crimă Organizată, dar şi Colt 45, însoţite de muniţia aferentă. Mai mult chiar, în Alexandria, într-un butoi cu vaselină, a fost găsită o carabină de peste 100 de ani. Toate armele au fost duse la expertizare.

În mai multe garsoniere din Capitală, închiriate de membrii grupării, anchetatorii au găsit 500 de grame de cocaină. Drogurile erau vândute cu 100 de euro gramul în cluburile de fiţe din Bucureşti, la manelişti, cântăreţi, lăutari sau prostituate de lux. Cei care cumpărau mai mult aveau chiar discount: 300 de lei pe gram. Afacerea cu droguri era foarte bănoasă pentru interlopii care câştigau într-o zi proastă 1.000 de euro, scrie realitatea.net.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti, lucrători DGIPI şi jandarmi.

Cookies