ARHIVA B365

Şase maşini avariate, din cauza copacilor rupţi de zăpadă, în Bucureşti

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, şase maşini au fost avariate de copaci căzuţi, cel mai probabil din cauza depunerii de zăpadă: două pe Bulevardul Iuliu Maniu, trei pe strada Râul Dorna, din Sectorul 6 şi unul pe Aleea Platanului, în Sectorul 5.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/bucurestiul-sub-zapada-trafic-ingreunat-si-accidente_1326079.html#ixzz2lpUmY9LH
Follow us: @realitatea on Twitter

„Ca urmare a fenomenelor meteo, nu au fost persoane afectate până la această oră. Au fost raportate doar pagube materiale, dar nici acestea semnificative”, a declarat la Realitatea TV, Daniel Vasile. 

De asemenea, Andrei Codău de la Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei a precizat că, în Bucureşti, miercuri dimineaţă nu sunt înregistrate evenimente rutiere deosebite, traficul fiind mai aglomerat doar în anumite intersecţii. 

Un număr de 47 de utilaje destinate combaterii poleiului se află, de marţi seară, în zonele din Bucureşti aflate în apropierea pantelor, rampelor, podurilor şi pasajelor, urmând ca, în funcţie de evoluţia vremii, să împrăştie antiderapant pe toate arterele, potrivit PMB.

Capitala şi 16 judeţe din sudul şi vestul ţării se află, în intervalul marţi, ora 20.00 – miercuri, ora 14.00, sub avertizare cod galben, în Bucureşti fiind atenţionare meteo de COD GALBEN de vânt, în majoritatea celorlalte judeţe fiind vorba de COD GALBEN de ninsoare. Autorităţile spun că s-au pregătit, dar problemele deja au început să apară. Un citititor a trimis la romaniatv.net imagini cu un copac căzut peste maşinile dintr-o parcare aflată în cartierul Drumul Taberei din Bucureşti. În cursul nopţii de marţi, vântul a suflat cu destul de multă putere în Capitală. 

Miercuri, în centrul şi estul Munteniei, inclusiv în zona municipiului Bucureşti, ninsorile vor fi slabe cantitativ, dar vântul va avea intensificări cu viteze de 50-55 km/h şi temporar 65-70 km/h. 

Pentru orice sesizare privind serviciile publice de apă, căldură şi electricitate, bucureştenii pot sunt la numărul gratuit 0800.800.868, pus la dispoziţie de municipalitate.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button