ARHIVA B365

Şase candidaturi la Preşedinţie, acceptate de BEC, două candidaturi RESPINSE

Deciziile BEC pot fi contestate, iar până în 26 septembrie sunt soluţionate contestaţiile. În 27 septembrie, candidaturile rămân definitive.

– Candidatul PSD Viorica Dăncilă şi-a înregistrat joi candidatura la BEC, declarându-se convinsă că românii îşi doresc un preşedinte care să iubească România şi care să-i iubească. Ea a prezentat peste un milion de semnături. „Aş fi primul preşedinte care a deţinut şi funcţia de premier”, a ţinut ea să precizeze.

– Şi candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP), Theodor Paleologu, şi-a înregistrat, joi, candidatura la Biroul Electoral Central şi a afirmat că este o „responsabilitate enormă” faţă de sutele de mii de români pe care-i va reprezenta în această cursă electorală.

„România are nevoie la Preşedinţia sa de un tânăr care a participat la evenimentele din ’89 şi de un om care s-a format în libertate”, a afirmat Paleologu, numind candidatura sa „o candidatură mărturie”.

– Candidatul PNL, Klaus Iohannis, şi-a depus, vineri, la Biroul Electoral Central candidatura pentru un nou mandat la Cotroceni. După înregistrarea candidaturii, preşedintele a lansat un atac dur la adresa PSD, despre care a afirmat că a produs o imensă pagubă şi susţinând că a reuşit să prevină foarte multe dintre stricăciunile planificate de social-democraţi. Detalii, pe news.ro. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button