„Sarmizegetusa pavelelor în Sectorul 3”. Câțiva copii au transformat bucățile de beton ale domnului Negoiță într-un adevărat labirint

08 aug. 2023
887 afișări
„Sarmizegetusa pavelelor în Sectorul 3”. Câțiva copii au transformat bucățile de beton ale domnului Negoiță într-un adevărat labirint
„Sarmizegetusa pavelelor în Sectorul 3”. Câțiva copii au transformat bucățile de beton ale domnului Negoiță într-un adevărat labirint | Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3/V. A.

Pavelele care au acaparat tot Sectorul 3, acelea mult discutate pe rețelele de socializare de adulți, au ajuns piese de lego pentru cei mici. După cum a povestit o bucureșteancă pe un grup de Facebook, câțiva copii au transformat bucățile de beton într-un adevărat labirint.

„Sarmizegetusa pavelelor în Sectorul 3”. Pavelele lui Negoiță au devenit piese de lego pentru copii

Pavelele lui Robert Negoiță au devenit un subiect foarte discutat de locuitorii din Sectorul 3 pe rețelele de socializare. Mulți dintre bucureșteni au spus că modelul este urât, că sunt inutile și sunt montate peste tot. Cineva și-a exprimat părerea într-un mod optimist: „Negoiță o să pună pavele pe toată planeta!”

În timp ce oamenii mari discută și se întreabă unde o să mai pună primarul Robert Negoiță pavele, cei mici se bucură că au cu ce să se joace în spațiile unde nu există niciun tobogan sau leagăn, nici măcar o băncuță. Sau cel puțin asta a presupus o bucureșteancă după ce a văzut un labirint de pavele negre și roșii undeva prin Sectorul 3:

„Sarmizegetusa pavelelor în Sectorul 3” | Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3/V. A.
„Sarmizegetusa pavelelor în Sectorul 3” | Sursa foto: Facebook – Cetățean Sector 3/V. A.

Autoarea postării de pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3” a transmis că pavelele și-au găsit, în sfârșit, utilitatea, după ce au fost scoase și puse la loc de câteva ori pentru a se face lucrări:

Sarmizegetusa pavelelor in sectorul 3, autor necunoscut.

In sfarsit au fost utile la ceva pavelele astea, dupa ce au fost puse si scoase de minim 3 ori, ba pentru Apa Nova, ba Netcity, ba iar Apa Nova. Macar copiii sa se distreze cu pavelele, dupa ce ca suntem intr-un continuu santier din primavara.

I love sector 3.

Cei mici găsesc metode ingenioase de a se juca, chiar și cu pavelele grele.

Din imagine se observă faptul că în acel spațiu unde copiii au construit un labirint nu există băncuțe unde locuitorii din zonă ar putea să stea pentru a se relaxa.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies