BAZAR

SĂRBĂTORI FERICITE! Moş Crăciun DE LA GOOGLE a ajuns la oraş, după ce a renunţat la sanie

SĂRBĂTORI FERICITE! La fel ca şi în anii trecuţi, Google celebrează în stilul propriu sezonul sărbătorilor de iarnă şi încearcă să îi facă pe oameni să simtă spiritul Crăciunului. 

SĂRBĂTORI FERICITE DE LA GOOGLE ŞI PE 25 decembrie. De data aceasta, Moş Crăciun a renunţat la sanie şi a ajuns în oraş. În doodle-ul creat special de Crăciun, sania lui Moş Craciun este un autobuz, iar peisajul este unul urban.

„Sărbători fericite din partea Google!” – aceasta este urarea postată pe prima pagină a motorului de căutare Google, marţi, în ajunul Crăciunului.

Google îşi schimbă logo-ul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

Crăciunul, una dintre cele mai mari sărbători ale creştinătăţii, celebrează naşterea lui Iisus şi este prilej de a petrece în familie, lângă bradul împodobit, cu bucate tradiţionale, colinde şi daruri aşteptate atât de copii, cât şi de cei mari.

Primii creştini nu celebrau naşterea lui Iisus pe 25 decembrie, considerând că aceasta a avut loc în luna septembrie, odată cu Ros Hashana (sărbătoare din calendarul iudaic).

În anul 264, Saturnaliile au căzut pe 25 decembrie şi împăratul roman Aurelian a proclamat această dată „Natalis Solis Invicti”, festivalul naşterii invincibilului Soare.

În anul 320, papa Iuliu I a specificat pentru prima dată oficial data naşterii lui Iisus ca fiind 25 decembrie.

De Crăciun, copiii merg cu colindul și cu Steaua, pentru a vesti nașterea lui Iisus. Copiii merg la colindat, la casele frumos împodobite, cântând „Steaua sus răsare” şi alte cântece, şi sunt răsplătiți de gazde cu fructe, covrigi, dulciuri și bani.

SARBATORI FERICITE DE LA GOOGLE. CRACIUN FERICIT DE LA GOOGLE! Motorul de cautare şi-a schimbat logo-ul cu ocazia sarbatorilor 2013.

GOOGLE România şi-a schimbat, miercuri, logo-ul, pentru a le ura românilor „Sărbători fericite”.

SARBATORI FERICITE! Mesaje şi urări de Crăciun

Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti urez ca Mos Craciun sa nu te uite! LA MULTI ANI

La multi ani!Cand ultimele file cad din mii de calendare se aprind stelute albe-n brad cu semne de urare, si toti ureaza celor dragi cuvinte de iubire permite-mi sa-ti urez si eu la multi ani cu fericire!

SARBATORI FERICITE!

Fie ca aceasta iarna minunata sa aduca in sufletul vostru fericire si linistea sufleteasca. Sarbatori fericite!

SARBATORI FERICITE!

Bucuria si caldura Sfintelor Sarbatori ale Craciunului sa te insoteasca de-a lungul Noului An si renasca speranta de mai bine! LA MULTI ANI!!!

SARBATORI FERICITE!

Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cantece si clopotei, sa aduca fericire si bunatate tuturor copiilor din noi.

Tot ce va doriti!Sper ca aceste sarbatori sa va lumineze sufletul pentru ca voi toti sa mi-l luminati pe al meu pt doar cu voi totul este mai usor. Iubire in suflete, in trupuri si in tot ceea ce va inconjoara!
Sa aveti parte de un craciun plin de caldura!
SARBATORI FERICITE!

Celui mai bun prieten un cadou din suflet.Sper ca darul meu sa-ti aduca aminte de lunga prietenie care ne leaga.De aceste sarbatori iti urez multa fericire si caldura sufleteasca, sa te bucuri de iarna, de vacanta…. si de prieteni.Un Craciun si un …
SARBATORI FERICITE!

Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! 

SARBATORI FERICITE! MESAJE CLASICE DE CRĂCIUN

Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să va fie şi mai bine. Să va fie casa, casa Cu bucate noi pe masă Moş Crăciun cu sacul plin, Drumu-n viaţa cât mai lin.

Fie că sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie,să îţi aducă pace şi linişte în suflet,iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viaţa. SARBATORI FERICITE!

„Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!”

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

„Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

„De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.”

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! SĂRBĂTORI FERICITE!”

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie,sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI !”

Vezi aici mai multe mesaje şi urări prin SMS, de Crăciun


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button