BAZAR

SĂRBĂTORI FERICITE din partea GOOGLE, în AJUN DE CRĂCIUN 2014 – LOGO SPECIAL în AJUN DE CRĂCIUN

SĂRBĂTORI FERICITE din partea GOOGLE, în AJUN DE CRĂCIUN 2014, printr-un LOGO SPECIAL. După ce, marţi, Google a afişat primul logo gândit special pentru sărbătorile de iarnă din acest an, miercuri, în ajunul Crăciunului, motorul de căutare online prezintă un nou logo, care ilustrează un schior ce trage o sanie.

„Sărbători fericite din partea Google!” – aceasta este urarea publicată pe prima pagină a motorului de căutare Google România, miercuri, în ajunul Crăciunului.

SĂRBĂTORI FERICITE din partea GOOGLE, în AJUN DE CRĂCIUN 2014, printr-un LOGO SPECIAL.

La fel ca şi în anii precedenţi, Google celebrează în stilul propriu sezonul sărbătorilor de iarnă şi încearcă să îi facă pe oameni să simtă spiritul Crăciunului.

TRADITII SI OBICEIURI DE AJUNUL CRĂCIUNULUI, 24 DECEMBRIE: Seara de dinaintea Crăciunului este definită, în cultura populată, de o serie de tradiţii şi obiceiuri păstrate în toate regiunile României.

TRADITII SI OBICEIURI DE AJUNUL CRĂCIUNULUI, 24 DECEMBRIE:

Ajunul este ziua în care românii împodobesc bradul de Crăciun şi, conform Enciclopediei Crăciunului, scrisă de Gerry Bowler, un obicei pe care există doar în ţara noastră şi în Ungaria este atârnarea de bomboane învelite în staniol în brad.

Tot în Ajun, copiii merg la colindat. Unii dintre ei duc o stea în vârful unui par, iar, în stea, o lumânare luminează o scenă biblică. Masa de Crăciun este formată, conform tradiţiei, de carne de porc, ciorbă, sarmale în foi de varză şi cozonac şi, în unele regiuni, include o prăjitură ale cărei straturi de aluat simbolizează scutecele pruncului Iisus.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button