BAZAR

SĂRBĂTORI FERICITE DIN PARTEA GOOGLE. GOOGLE ne urează SĂRBĂTORI FERICITE CU UN LOGO SPECIAL

SĂRBĂTORI FERICITE DIN PARTEA GOOGLE. Acesta este LOGO-UL special creat de GOOGLE:

SĂRBĂTORI FERICITE DIN PARTEA GOOGLE.  Uite câteva mesaje de sărbători pe care le poți trimite celor dragi:

URĂRI DE CRĂCIUN: E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară ? …Ni se trage de la vin…

Sarbatorile Craciunului si Anului Nou sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitate.

Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi-noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

SĂRBĂTORI FERICITE DIN PARTEA GOOGLE.  Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc! CRĂCIUN FERICIT!

Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!

Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani!

SĂRBĂTORI FERICITE DIN PARTEA GOOGLE.  Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să va fie şi mai bine. Să va fie casa, casa Cu bucate noi pe masă Moş Crăciun cu sacul plin, Drumu-n viaţa cât mai lin!

SĂRBĂTORI FERICITE DIN PARTEA GOOGLE.  In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

Fie că sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie,să îţi aducă pace şi linişte în suflet,iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viaţa. CRĂCIUN FERICIT! SĂRBĂTORI FERICITE!

Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

SĂRBĂTORI FERICITE DIN PARTEA GOOGLE.  „Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!”


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button