ARHIVA B365

Sarbatoarea de la Rio, la cateva zile distanta

Atmosfera de la Rio este una de sarbatoare, dar unii sportivi de marca au ales sa ignore Olimpiada, prioritizand alte obiective. Virusul Zika a fost de vina pentru majoritatea retragerilor, lucru ce si-a pus deja amprenta, intr-un mod negativ, asupra competitiei. Va reusi spectacolul sa suplineasca niste lipsuri deja evidente?

Neymar, amuleta Braziliei

Probabil niciodata nationala de fotbal a Braziliei n-a fost intr-un moment asa slab. Umilita la Cupa Mondiala din 2014, gazduita chiar de ea, de Germania, scor 1-7, si eliminata de la Copa American Centenario chiar din faza grupelor, “Selecao” are nevoie de aurul olimpic pentru a-si reveni. Iar Neymar, vedeta brazilienilor, face parte din lotul ce va incerca sa aduca din noua bucurie in sufletele microbistilor din tara cafelei. 1,85 este cota primita de Brazilia la agentia de pariuri sportive Unibet pentru a se incununa campioana. De cota 7,00 putem profita daca alegem sa mergem pe mana argentinienilor, rivalii de pe continent.

Nationala de handbal feminin, salvarea noastra in materie de echipe

Tot greul cade din nou pe umerii nationalei de handbal, mai ales dupa ratarea prezentei la gimnastica, atat la feminin, cat si la masculin. Medaliata cu bronz la ultimul Campionat Mondial, Romania nu se afla printre favoritele la medalia de aur, dar o prezenta pe podium beneficiaza de o cota destul de buna – 3,75. Daca dorim totusi sa riscam, 12,50 este cota pentru ca “tricolorele” sa cucereasca aurul. Favoritele la primul loc sunt norvegiencele, cu o cota de 2,40 la victorie.

Bolt, din nou cel mai rapid de pe planeta?

Proba de sprint este unul dintre cele mai asteptate evenimente nu doar din cadrul atletismului, ci din intreaga competitie. Usain Bolt este deja un idol, un adevarat campion, iar la Rio incearca sa cucereasca pentru a treia oara consecutiv laurii victoriei. Cota la Unibet este una tentanta – 1,50, dar nu trebuie ignorat nici rivalul jamaicanului, nord-americanul Justin Gatlin. 2,75 este cota americanului daca acesta va izbuti sa-l infranga pe Bolt.

SUA, favorita clara la medalii

Un numar impresionant de 206 natiuni vor lua startul la competitie. Peste 10,500 de sportivi vor incerca sa urce pe podium, iar aproximativ 550 vor reprezenta SUA. 1,17 este cota ca americanii sa cucereasca cele mai multe medalii de aur, una ce nu-i avantajeaza pe pariori, dar care este aproape sigura. Urmatoarea pe lista este China – cota 5,00. Romania se afla departe rau, cu o cota astronomica – 401.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button