Șapte grădinițe din Sectorul 6 rămân deschise și pe parcursul vacanței de vară. Cum îi pot înscrie părinții pe cei mici

01 iul. 2021
150 Afișari
Șapte grădinițe din Sectorul 6 rămân deschise și pe parcursul vacanței de vară. Cum îi pot înscrie părinții pe cei mici

Primăria Sectorului 6 a anunțat faptul că șapte grădinițe din sector vor rămâne deschise pe întreg parcursul vacanței de vară, pentru a-i ajuta pe părinții care lucrează pe parcursul verii și nu pot să îi supravegheze pe cei mici.

Vești bune pentru părinții din Sectorul 6. Șapte grădinițe din sector vor rămâne deschise pe tot parcursul vacanței de vară, astfel încât părinții care lucrează pe parcursul lunilor iulie și august și au un program de lucru care nu le permite să aibă grijă de copiii preșcolari să aibă unde să îi lase pe cei mici. Anunțul a fost făcut de Primăria Sectorului 6 pe pagina de Facebook a instituției. Cele șapte grădinițe vor fi deschise pe rând în lunile iulie și august, respectiv 4 în iulie și 3 în august

Cele șapte grădinițe au fost alese dintr-un total de 27 existente

În Sectorul 6 funcționează nu mai puțin de 27 de grădinițe de stat, din care autoritățile au selectat șapte grădinițe pentru a funcționa și pe parcursul lunilor iulie și august. Iată grădinițele unde părinții din Sectorul 6 își vor putea duce copiii preșcolari în această vară. În luna iulie, cei mici vor putea fi duși la Grădinița numărul 40, aflată pe strada Tabla Buții nr. 60, Grădinița Prichindel, de pe Bulevadrul Iuliu Maniu numărul 73-75, Grădinița numărul 218, de pe Aleea Callatis numărul 5 și Grădinița numărul 94, de pe strada Târgul Neamț nr. 4.

În luna august, copiii preșcolari sunt așteptați la Grădinița numărul 246, de pe strada Fabricii numărul 20, Grădinița numărul 170, de pe strada Fabricii numărul 22, și, nu în ultimul rând, Grădinița numărul 274, de pe Bulevardul Iuliu Maniu numărul 11A.

Cum îi pot înscrie părinții pe cei mici la una din cele șapte grădinițe „de vară”

Părinții care aleg să își înscrie copiii la una dintre cele șapte grădinițe de vară trebuie să facă înainte de toate o solicitare la grădinița unde doresc să îi înscrie pe cei mici.

Potrivit postării Primăriei Sectorului 6, programul pregătit pentru copii este organizat special pentru vacanța mare, fiind diferit de mersul obișnuit la grădiniță. Astfel, cei mici vor învăța lucruri noi, și se vor bucura de joacă și activități recreative gândite special pentru ei.

Cookies