Şapte cămine de bătrâni din Bucureşti au primit tensiometre digitale de ultimă generaţie

de:
04 dec. 2013
0 Afișari
Şapte cămine de bătrâni din Bucureşti au primit tensiometre digitale de ultimă generaţie

Vârstnicii din câteva cămine de bătrâni din București au primit 20 tensiometre digitale de ultimă generaţie, potrivit unui comunicat de presă citat de Rtv.net.

Printre căminele care au beneficiat de această donație se numără: Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoanele Vârstnice „Sf. Ana”, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Vârstnice „Casa Max”, Complexul de servicii socio-medicale Sf. Andrei și altele, 

Cu ajutorul acestor tensiometre digitale, monitorizarea curentă a tensiunii arteriele se poate face uşor şi exact, intrucat aceste aparate permit măsurarea automată a tensiunii arteriale şi a pulsului. Fiind validate clinic, tensiometrele măsoară cu exactitate valorile tensiunii.

La nivel global, peste 1 miliard de persoane suferă de hipertensiune şi 1 din 5 decese este cauzat de această afecțiune. Tensiunea arterială crescută este una dintre cele mai cunoscute afecţiuni asimptomatice cu efecte negative majore asupra sănătăţii, singura modalitate de a o depista fiind verificarea periodică a valorilor tensiunii.

Cookies