Săptămâni mai fără carne la Lidl. Sau cum să schimbăm dieta ca să ne salvăm planeta

07 feb. 2023
299 Afișari
Săptămâni mai fără carne la Lidl. Sau cum să schimbăm dieta ca să ne salvăm planeta
Săptămâni mai fără carne la Lidl. Sau cum să schimbăm dieta ca să ne salvăm planeta

Pe rafturile magazinelor Lidl se vor găsi mai puține produse din carne, transmit oficialii. Se vor înmulți produsele vegane și cele vegetariene. Inițiativă a fost luată cu scopul de a reduce poluarea planetei.

Lidl își schimbă gama de produse de origine animală

Lanțul de supermarketuri din Germania, care își desfășoară activitatea și pe piața din România, a declarat că nu se vor mai găsi atât de multe produse din carne pe rafturi. Acestea vor fi înlocuite cu mai multe produse vegetariene și vegane, conform Antena 3.

Gama de produse alimentare care nu conține carne sau alte produse de origine animală vândute în magazinele Lidl, este, în acest moment, impresionantă. Aceasta conține produse care sunt alternative laptelui și a produselor din carne, chiar și produsele de igienă sunt mai prietenoase cu mediul.

Un oficial al companiei Lidl, Christoph Graf, declară că schimbarea este necesară și că nu există „altă alternativă”. A fost prezent la târgul „Green Week” unde a transmis că această decizie a fost luată în vederea combaterii poluării „pentru că nu există o a doua planetă”.

Acesta consideră că oamenii trebuie să țină cont resursele pe care planeta le are și să se hrănească în consecință. Prin reducerea gamei de produse provenite de la animale, se va reduce, automat, și conținutul de carne consumat de oameni.

Christoph Graf crede că acest pas uriaș în reorganizarea gamei de produse va fi un avantaj competitiv. Acesta consideră că tânăra generație va fi fericită dacă acest subiect va fi luat în considerare de o companie care își desfășoară activitatea la nivel internațional.

Oficialul companiei nu se așteaptă la o creștere a vânzărilor imediată, dar clienții ar putea percepe noua structurare a gamei care va fi prezentă în magazine ca pe o „trăsătură de diferențiere”.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies