Săptămânalul „Academia Caţavencu” a apărut luni pe piaţă, deşi redacţia anunţa contrariul

de:
23 iun. 2014
1 Afișari
Săptămânalul

Câțiva redactori Academia Cațavencu, printre care și Gabriel Tudor, au continuat activitatea și au tipărit numărul de luni, informează PaginadeMedia.ro, care citează un comunicat de presă, remis de redactorii rămași. Aceştia îi numesc „rebeli fără pauză” pe cei care au anunțat săptămâna trecută oprirea activității în semn de protest față de neplata salariilor.

Mai mulți redactori Academia Cațavencu au decis, săptămâna trecută, să-și suspende activitatea pentru că nu și-au mai primit salariile de trei luni.

„Redacția Academiei Cațavencu nu este dispusă să scrie gratis, la comanda administratorului de trust, cu acordul portarului și cu supervizarea femeii de serviciu”, spunea redacția săptămâna trecută.

Comunicatul celor rămași la Academia Cațavencu:

„Academia Caţavencu” merge înainte, că înainte era mai bine

Unii s-au grăbit să-i facă pomenile „Academiei Caţavencu”, anunţând, cu surle şi vuvuzele, trecerea ei în nefiinţă şi veşnica-i pomenire. Coperta ediţiei de print, apărute azi şi pe care o ataşăm acestui comunicat, e dovada că s-au înşelat.

Ce n-au înţeles aceşti rebeli fără pauză e că „Academia Caţavencu” nici n-a început cu ei, nici nu se termină cu ei. „Academia Caţavencu” nu e nici a lui Mazilu, cum n-a fost nici a lui Buşcu, nu e nici a lui Rus, cum n-a fost nici a lui Dinescu, nu e nici a lui Adamescu, cum n-a fost nici a lui Vântu.” Comunicatul integral, pe PaginadeMedia.ro

Cookies