„Săptămâna Podului Grant la Lidl”. Mai multe cărucioare de cumpărături au fost „parcate” la intrarea în magazin, în timp ce posesorii se uitau după oferte

26 oct. 2023
20082 Afișari
„Săptămâna Podului Grant la Lidl”. Mai multe cărucioare de cumpărături au fost „parcate” la intrarea în magazin, în timp ce posesorii se uitau după oferte
„Săptămâna Podului Grant la Lidl”. Mai multe cărucioare de cumpărături au fost „parcate” la intrarea în magazin, în timp ce posesorii se uitau după oferte. Sursa foto: Facebook/ Bukureștiul

Mai mulți bucureșteni și-au luat cărucioarele de cumpărături cu ei și au plecat la Lidl, pentru a prinde ofertele săptămânii. Însă, pentru că nu au vrut sau, poate, pentru că nu aveau voie, oamenii și-au lăsat cărucioarele la intrarea în magazin, aliniate unul lângă altul. Și nu erau puține.

„Puteau să lase un număr de telefon, ceva”

Săptămâna aceasta nu a fost aglomerat doar traficul din București, ci și traficul din Lidl. Traficul din București se înțelege de ce a fost haotic, că doar s-a închis circulația pe Podul Grant, iar bucureștenii sunt nevoiți acum să petreacă și mai mult timp în trafic, dar la Lidl? De ce s-au „înghesuit” cărucioarele în holul de așteptare?

Probabil sunt ceva oferte interesante, iar oamenii vor să profite din plin de ele, ori poate vor să-și cumpere decorațiuni și gustări de Halloween. Sau poate doar aveau nevoie să iasă la cumpărături.

Cert e că holul unuia dintre supermarketurile Lidl a fost plin de cărucioare pentru cumpărături. Totuși, acestea au fost așezate frumos, în linie dreaptă, fără a deranja accesul clienților în magazin.

Există posibilitatea ca paznicul să nu-i fi lăsat pe oameni să intre cu ele.

Un client a văzut mulțimea de cărucioare, a considerat-o amuzantă și a fotografiat-o. Ulterior, imaginea a fost publicată pe pagina de Facebook „Bukureștiul”, alături de următoarea descriere:

Ora de vârf!”

Cărucioare de cumpărături la Lidl
Cărucioare de cumpărături la Lidl. Sursa foto: Facebook/ Bukureștiul

Postarea a fost văzută de mai mulți internauți care au ironizat situația.

Unul dintre ei a spus că este „Săptămâna Podului Grant” la Lidl și că, de aceea, e atât de aglomerat.

Un alt internaut a avut o idee similară, doar că săptămâna aceasta, în viziunea lui, a fost „săptămâna coatelor la Lidl”.

Câteva dintre comentarii

  • „Slow & Furious” (A. M.)
  • „Puteau să lase un număr de telefon, ceva…Nu se face” (S. A.)
  • „Meriți să fi surprins!” (A. I.)
  • „E parcarea plină.” (K. B.)

Te-ar putea interesa și:

Cookies