Săptămâna Îndrăgostiților 2022 începe astăzi, 7 februarie: de la Rose Day până la Valentine’s Day. Iată aici Calendarul dragostei

07 feb. 2022
326 Afișari
Săptămâna Îndrăgostiților 2022 începe astăzi, 7 februarie: de la Rose Day până la Valentine's Day. Iată aici Calendarul dragostei

Deși Ziua Îndrăgostiților – Valentine’s Day – cade pe 14 februarie, sărbătoarea dragostei începe cu o săptămână mai devreme, pe 7 februarie. Iată calendarul complet pentru Săptămâna Îndrăgostiților 2022.

Ziua Îndrăgostiților este aproape, atât de aproape că merită să te pregătești zilnic până pe 14 februarie. Este cu siguranță acea perioadă a anului în care trebuie să-l umpli pe cel iubit, dar și pe cei iubiți, cu multă afecțiune, dragoste și cadouri. Așa că dacă nu ai timp într-o singură zi, ai la dispoziție o săptămână întreagă. Oamenii își iau zile libere pentru a petrece timp prețios cu cei apropiați și dragi. Deși Ziua Îndrăgostiților cade pe 14 februarie, sărbătoarea dragostei începe cu o săptămână mai devreme.

Toate zilele săptămânii, începând cu 7 februarie, până la Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie, au o semnificație specială. Așa că dacă tot uiți în ce zi se sărbătorește, nu-ți face griji, îți spunem noi.

Iată programul complet al Săptămânii Îndrăgostiților, începând din 7 februarie:

1. 7 februarie – Rose Day – Ziua Trandafirilor

Prima zi a Săptămânii Îndrăgostiților este sărbătorită ca Ziua Trandafirilor. În această zi, oamenii oferă trandafiri celor dragi, ca simbol al afecțiunii lor. În timp ce trandafirii roșii simbolizează în mod tradițional dragostea, trandafirii galbeni sunt dăruiți prietenilor apropiați. Dacă sunteți mai mult decât „doar prieteni” și mai puțin decât iubiți, puteți oferi un trandafir roz. Aceasta este o zi tocmai bună pentru împăcări.

2. 8 februarie – Propose Day – Ziua Propunerilor

După ce ți-ai exprimat dragostea față de iubita ta/iubitul tău de Ziua Trandafirului, Ziua Propunerilor îți oferă ocazia să îi spui același lucru, dar în cuvinte. A doua zi a Săptămânii Îndrăgostiților este cunoscută drept ziua în care oamenii își exprimă sentimentele de iubire față de persoana iubită.

3. 9 februarie – Chocolate Day – Ziua Ciocolatei

A treia zi a săptămânii este cunoscută drept Ziua Ciocolatei și ne oferă tuturor un motiv pentru a ne lăsa toate grijile deoparte și a ne răsfăța cu ciocolată delicioasă. În această zi, poți să-i anunți pe cei dragi cât de mult înseamnă pentru tine, sărbătorind cu o colecție de ciocolată asortată.

4. 10 februarie – Teddy Day – Ziua Plușului


Ziua cea mai adorabilă a Săptămânii Îndrăgostiților este a patra zi, cunoscută sub numele de Ziua Plușului. Arată-le puțină dragoste celor care înseamnă ceva pentru tine, oferindu-le un ursuleț de pluș.

5. 11 februarie – Promise Day – Ziua Promisiunii

Ziua cea mai semnificativă este, desigur, Ziua Promisiunii, care cade în a cincea zi a săptămânii. Această zi este menită să faci promisiuni celui drag pentru o relație de durată și, de asemenea, să-l convingi că îți vei ține promisiunea. Nu uitați „promisiunile sunt menite să fie respectate”.

6. 12 februarie – Hug Day – Ziua Îmbrățișării

A șasea zi a săptămânii este cunoscută sub numele de Ziua Îmbrățișării. Uneori, cel mai bun mod de a transmite emoțiile pe care cuvintele nu le pot exprima este pur și simplu prin a oferi o îmbrățișare caldă celor apropiați și dragi. O îmbrățișare poate vindeca cele mai mari răni și îi poate înveseli instantaneu pe ceilalți.

7. 13 februarie – Kiss Day – Ziua Sărutului

Cu doar o zi înainte de Ziua Îndrăgostiților cade Ziua Sărutului. Întreaga săptămână este despre dragoste și afecțiune, și, ce modalitate mai bună de a le arăta decât sărutându-i pe cei dragi sau pe cel drag? Pecetluiește-ți legătura de dragoste cu iubitul tău/iubita ta cu un sărut!

8. 14 februarie – Ziua Îndrăgostiților

Este în sfarsit ziua iubirii! Ziua Îndrăgostiților este sărbătorită pe tot globul pe 14 februarie, în memoria unui sfânt roman din secolul al III-lea, Sfântul Valentin. Fă din această sărbătoare, o zi specială pentru iubitul tău/iubita ta!

Cookies